You have to add to cart at least 5 bottles or any program to make checkout.
Gepubliceerd: Juni 6, 2016
Categoriën:
Cannabis in de Keuken
In onze Koken met Cannabis serie vestigen we de aandacht op een zalige en discrete lekkernij, waar elke zoetekauw vast heel vrolijk van wordt. We maken smakelijke en tongstrelende ganja gummiberen!
Ganja gummiberen behoren tot een van de meest ultieme manieren om jezelf te doseren met de zalige geneugten van cannabis, zeker als je onderweg bent. Ze zijn niet alleen schattig, handig en leuk, maar ook smakelijk, praktisch en krachtig. Zo ga je te werk!
Opmerking: Voor dit recept heb je cannabis olie nodig. Leer hier hoe je dat maakt!
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
Porties: In een lading maak je 24 gummiberen, afhankelijk van de maat van je vorm.
Totale tijd in de keuken: 30 minuten
1. Combineer 240ml sinaasappelsap, de jelly blokjes, cannabis olie en honing in een sauspan. Verwarm dit op laag vuur, waarbij je af en toe roert.
2. Terwijl dit mengsel staat te verwarmen, mix je de resterende sinaasappelsap met de pakjes gelatine in je mengkom. Zodra dit goed geklutst is, laat je het ongeveer 5 minuten staan.
3. Voeg de gelatine mix toe aan je sauspan en kook het gedurende 6-7 minuten. Blijf constant roeren terwijl het kookt.
4. Giet de mix in je vormen en laat het afkoelen tot kamertemperatuur.
5. Zet het nu in je koelkast om volledig op te stijven. Dit kan een paar uur duren.
6. Zodra je mengsel gehard is, haal je de snoep uit de vormen. Bestrooi ze lichtjes met maïzena. Hierdoor zullen ze niet aan elkaar gaan kleven als je ze bewaart.
7. Bewaar in een luchtdicht, droog bakje.
Dat is alles! We hopen dat je zal genieten van deze heerlijk zoete cannabis edible! Het is niet moeilijk om ze te maken, je hoeft alleen maar de ingrediënten te verzamelen!