Chaliponga

Diplopterys cabrerana, bij de inheemse bevolking van Zuid-Amerika bekend onder de naam Chaliponga of Chagropanga, is een klimplant die voorkomt in het Amazone regenwoud. Het bevat grote hoeveelheden DMT en 5-MeO-DMT, en wordt soms gebruikt als een vervanger voor Psychotria viridis in het psychedelische brouwsel Ayahuasca. Inhoud: 20 gram

Geen loyaliteitspunten voor dit product.
Vanaf € 9.95
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

 • Hoe Beïnvloedt Ayahuasca Je Hersenen?

  Ayahuasca heeft een grote rol gespeeld bij culturele plechtigheden en rituelen in het Amazoneregenwoud. Tegenwoordig komen onderzoekers erachter dat dit krachtige brouwsel ook een natuurlijke behandeling zou kunnen zijn voor depressies, angst en zelfs eetstoornissen.

 • Ayahuasca - Een waarschuwing

  Het is bekend dat een Ayahuasca trip een buitengewone ervaring kan opleveren. Ayahuasca heeft ongelooflijke genezende vermogens voor de geest, maar het is zeker GEEN fun-drug! Voordat je in de wereld van de DMT duikt, doe alsjeblieft eerst onderzoek naar de mogelijke bijwerkingen van Ayahuasca en het verantwoordelijk gebruik.

 • Wat Is Ayahuasca?

  Sjamanen en medicijnmannen uit het Amazonegebied gebruiken ayahuasca al duizenden jaren om te genezen en om spirituele inzichten te verkrijgen. Wat is ayahuasca? Wat maakt dat heilige brouwsel zo speciaal onder de psychedelica? Ontdekt in dit artikel waar ayahuasca vandaan komt en waarvan het gemaakt wordt.

 • Wat is nou een ideale trip sitter?

  Ervaringen met psychedelische stoffen als LSD, paddo's, magic truffles, DMT, Salvia divinorum en Ayahuasca, kunnen lichamelijk en spiritueel intens zijn. Een trip sitter is een nuchtere en ervaren persoon die de psychonauten bijstaat tijdens hun spirituele ervaring.

 • De Effecten van Ayahuasca

  Ayahuasca is een sterk, psychedelisch brouwsel met alkaloïden, MAOI's en DMT waardoor onze innerlijke gevoelens en sensorische waarnemingen meer levendig en intens worden. Het effect van Ayahuasca kan een spiritueel ontwaken zijn, een wedergeboorte of een intense psychotherapie. Het lost geen problemen op en is ook geen recreatieve drug.

 • Monoamine Oxidase Inhibitors (MAOIs) - Waarschuwing

  MAOI is een acroniem voor stoffen die bekend staan als Monoamine Oxidase Inhibitors. Deze enzymen breken gifstoffen en drugs als tryptamines af of deactiveren ze. Zonder MAO enzymen om de tyramine niveaus in je lichaam te beheersen, kan bepaalde voeding leiden tot gezondheidsproblemen. Lees meer over gezondheidsproblemen en MAOI's.