Chocolate Fondue (DNA Genetics)

Chocolate Fondue is een makkelijk te groeien cannabissoort die enorme veerkrachtigheid en veelzijdigheid zal bieden. Gekweekt uit Exodus Cheese (UK) en Chocolope zorgt zij voor een kruiperige, functionele high die de hele dag kan voortduren. Haar eclectische smaak is een genot op zich. Deze sativa dominante hybride bloeit in 8-9 weken en kan bij een ervaren kweker wel 600g/m² opleveren.

Genetica 80% sativa - 20% indica
Ouders Exodus UK Cheese x Chocolope
Bloeitijd 8-9 weken
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 500-600g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank DNA Genetics
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 40.00
3 zaden € 40.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Chocolate Fondue: Sativa-dominante strain zorgt voor een heerlijk toetje

Noem ons eens één strain met een naam die lekkerder klinkt dan Chocolate Fondue. Precies, dat lukt je niet! Deze zoete, dessert-achtige zaligheid dompelt je onder in de heerlijkheid van chocolade. Dit is de toekomst, mocht je van plan zijn om cannaboter te maken en deze te gebruiken voor het beslag van je chocolade brownies. De aroma's en smaken gaan perfect samen en je komt gegarandeerd in de munchie-hemel.

DNA Genetics presenteert met gepaste trots deze weelderige 80% sativa-dominante strain. Je zult ongetwijfeld genieten van de opgewekte euforische gevoelens die ze veroorzaakt, net zoals je geniet van het smikkelen van hele goede pure chocolade.

De bloeiperiode duurt ongeveer 8-9 weken. Zorg ervoor dat de temperatuur niet boven de 26°C komt tijdens de bloeiperiode, want anders vervliegen de chocoladegeuren omdat de terpenen verdampen. De toppen moeten heel voorzichtig geoogst en uitgehard worden.

En hoe zit het met de opbrengsten? Hoeveel van die chocoladeheerlijkheid kun je oogsten? Ongeveer 600g/m² toppen, en dat is voldoende om je te voorzien van een flinke hoeveelheid reservewiet. Chocolate Fondue bereikt een gemiddelde hoogte en moet bij de buitenkweek in oktober geoogst worden.

De voorouders van deze strain zijn Exodus Cheese en Chocolope, vandaar de naam Chocolate Fondue. Deze strains zijn op zich al legendarisch. Met het hoge THC-gehalte en de onberispelijke high schaart deze cultivar zich onder de kampioenen. Willy Wonka heeft ooit in een publieke verklaring gezegd dat Chocolate Fondue zijn natte droom is; ineens verschijnen er allemaal Oompa-Loompa's.

Andere producten van DNA Genetics