2 - South Africa Cup 2008
3 - Outdoor Spannabis 2010

ReCon (DNA Genetics)

ReCon is een bekroonde Indica dominante hybride, bekend om haar uitmuntende smaak en enorme opbrengst. Ze is een mix van LA Confidential x Cannadential, twee delen LA en een deel Cannalope. Hoewel ze indica dominant is, kan ze oogsten produceren die 600g/m² overschrijden, terwijl de bloeiperiode slechts 8-9 weken is. Wees voorbereid op een krachtige, kalmerende en intense body high

Genetica 80% indica - 20% sativa
Ouders LA Confidential x Cannadential
Bloeitijd 8-9 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 600+g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank DNA Genetics
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 40.00
3 zaden € 40.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

2 - South Africa Cup 2008
3 - Outdoor Spannabis 2010
Beschrijving
Beschrijving

ReCon: verken deze onberispelijke, heerlijke indica van DNA Genetics

DNA genetics' kwekers besloten dat er gekeken moest worden naar welke soorten er nog meer bij elkaar passen om zo hybride soorten te creëren. Twee soorten vielen op: LA Confidential en LA Cannalope. Deze magnifieke strains, allebei uit dezelfde stad, werken erg goed samen en hebben geleid tot de creatie ReCon. Verwacht geweldige opbrengsten en intense highs.

Als je wilt ontspannen en tot rust wilt komen, ReCon is gemaakt van 80% indica-genetica, dit zal je vredig aan je comfortabele bank vast laten kleven. Hou je van Discovery Channel of National Geographic? Na het consumeren van ReCon, zijn de documentaires over "de wonderen van de natuur" nog veel interessanter. De THC-waardes zijn medium, hoewel krachtige highs vaak voorkomen.

Het duurt ongeveer 8-9 weken voor dat de bloeiperiode klaar is. Je zult prachtige toppen krijgen, bedekt met parelwitte dekentjes van kristallen. De opbrengsten zijn echt geweldig; 600+g/m2 als je binnenshuis opereert! Als je erbij nadenkt hoe snel ze bloeien is ReCon echt een soort om op je "te groeien"-lijstje te zetten. Met haar medium hoogtes is ze een perfecte groeier. Denk er wel aan om de grote toppen vast te binden aan een stabiel punt, anders kunnen de stammen breken!

ReCon heeft twee belangrijke awards gewonnen: een medaille in de South Africa Cup 2008 en nog één tijdens de Outdoor Spannabis 2010. Het jurylid maakte een onbetwistbare rationele beslissing door ReCon te benoemen als de beste van alle wiet. ReCom is jouw geneesmiddel om te herstellen van en te verzoenen met alle terugkerende overlast in je leven. Laten we DNA genetics bedanken voor hun geraffineerde gedrevenheid die heeft geleid tot de ReCon genetica.

ReCon is part of or contains the following cannabis genetics
Andere producten van DNA Genetics