Extreme XL Paddo Kweekset Hawaiian

De Extreme XL Paddo Kweekset Hawaiian zit boordevol met 2100ml voor 100% mycelium van de Psilocybe cubensis Hawaiian, en is bijzonder populair vanwege het aanpassingsvermogen en de weelderige groei. De Extreme XL kweekset geeft meerdere flushes met een hoge opbrengst, vol met grote en zware paddo's en je hoeft er bijna niks voor te doen!

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 8 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 84.95
€ 84.95
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Extreme XL Paddo Kweekset Hawaiian: Aloha, wat een oogst!

De Hawaiian is een snelgroeiende variëteit van de Psilocybe cubensis met grote hoedjes die een doorsnede kunnen hebben van wel 5-7cm. Het is een erg populaire soort, al was het alleen maar om het feit dat de kweeksets die deze soort bevatten meerdere flushes kunnen produceren, zonder al te veel gedoe. Psilocybe cubensis Hawaiian wordt vaak verward met Copelandia (Paneolus cyanascens), maar ze zijn beslist niet dezelfde: de Hawaiian paddo's zijn zwaarder dan Copelandia, en hun uiterlijk vertoont gelijkenis met de Cambodjaanse variëteit.

Vergroot je opbrengst met deze Extreme XL Paddo Kweekset Hawaiian. De kweeksets zijn gebruiksklaar, rechtstreeks uit de verpakking! Prepareer je kweekset, sproei dagelijks, en leun maar achterover, ontspan en kijk hoe ze groeien, makkelijker kunnen we het niet maken!

Een steriele werkruimte met een temperatuur van 24 tot 25*C is de beste kweekomgeving. Houd je werkruimte en gereedschappen schoon en steriel voor de beste resultaten.

Inhoud:
2100 ml. XL Kweekset
Groeizak
Zakclip

 • Zativo's Top 4 Natuurlijke Psychedelica

  Er bestaan duizenden planten- en diersoorten die op een bepaalde manier bewustzijnsverruimende effecten kunnen veroorzaken. In dit artikel bekijken we de 4 meest intrigerende natuurlijke psychedelische middelen.

 • 6 Tips Voor Je Eerste Paddo Trip

  Paddo's kunnen een diepgaand en positief effect op iemands leven hebben. Maar het kan ook wel eens ontsporen en uitlopen op een bad trip. Met deze tips begin je veilig en positief aan de ervaring.

 • Hoe Kweek Je Zelf Paddo's?

  Psilocybine paddenstoelen zijn in staat krachtige psychedelische trips op te wekken en kunnen nuttig zijn als ze worden gebruikt in de juiste setting en mentale toestand. Je kan je eigen voorraad gemakkelijk thuis kweken met kweeksets. Deze vereisen een minimale inzet en kunnen razendsnel worden geoogst.

 • Enquete Wijst Uit: Paddo's Zijn De Veiligste Illegale Drugs

  De Global Drug Survey 2017, het grootste en meest diepgaande onderzoek tot op heden, toont aan dat paddo's statistisch gezien de veiligste illegale drugs zijn die je kunt gebruiken.