2 - High Times Cannabis Cup 2005
3 - Champions Cup 2005

Arjan's Ultra Haze 2 (Greenhouse Seeds)

Arjan's Ultra Haze 2, een speciale mix van de oprichter van Greenhouse Seeds, combineert Neville's Haze x Mango Haze x Laos. Het gevolg is een bekroonde super sativa die je maar zelden tegenkomt. Ze combineert fruit- en dennensmaken in haar rook en wekt een langdurige, sociale, cerebrale high op. Arjan's Ultra Haze 2 bloeit in 12-13 weken en levert tot 800g/m² op of 1000g per plant.

Genetica 80% sativa - 20% indica
Ouders Neville's Haze x Mango Haze x Laos
Bloeitijd 12-13 weken
THC% 17.53%
CBD% 0.16%
Opbrengst (binnen) 800g/m²
Hoogte (binnen) Hoog
Opbrengst (buiten) 1000g/plant
Hoogte (buiten) Hoog
Oogsttijd (buiten) Eind Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 24.00
€ 24.00
3 zaden € 24.00
5 zaden € 32.50
10 zaden € 60.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

2 - High Times Cannabis Cup 2005
3 - Champions Cup 2005
Beschrijving
Beschrijving

Arjan's Ultra Haze 2: De tweede ultra Haze versie is hier

Arjan's Ultra Haze 2 verschilt van Arjan's Ultra Haze 1 in termen van genetica; Arjan's Ultra Haze 2 bestaat uit Neville's Haze, Mango Haze, en Laotiaanse genetica, terwijl Ultra Haze 1 Cambodjaanse genetica bevat in plaats van Mango Haze. Arjan's Ultra Haze 2, heeft daarom een fruitige en tropische smaak in vergelijking met haar nummer "1" tegenhanger. De aroma's en smaken zijn heerlijk. Zodra je een trekje neemt, gaan je smaakpapillen op een zoete reis, rechtstreeks naar het tropische paradijs.

De bloeiperiode duurt ongeveer 12-13 weken. Dat is lang, maar je krijgt er bekroonde kwaliteit voor terug. Arjan's Ultra Haze 2 is een ongelooflijke sativa die meditatieve en psychedelische highs veroorzaakt. De THC-levels zitten op 17.53%, wat een perfecte hoeveelheid is voor een functionele high.

Binnen kwekers oogsten 800g/m² aan toppen na het eindigen van de bloeiperiode. Buiten, in de aanbevolen warme en tropische omstandigheden, worden kwekers beloond met 1000g/plant. Je kunt hemel reikende hoogten verwachten; je moet de toppen op de één of andere manier vastbinden. ScrOG- en LST-technieken worden aanbevolen. Oogst aan het einde van oktober, en onthoud; Arjan's Ultra Haze 2 doet het niet goed in koele noordelijke klimaten.

Geniet van deze 80% sativa-dominante pracht. Zorg ervoor dat je haar goed verzorgd en je wordt beloond met de ultra Haze perfectie.

Arjan's Ultra Haze 2 is part of or contains the following cannabis genetics
Andere producten van Greenhouse Seeds