Green House Thai (Greenhouse Seeds)

Green House Thai heeft met 15 weken een lange bloeiperiode, maar de opbrengst kan tot 700g/m² bedragen. Deze lange bloeiperiode is te danken aan landras genen uit Thailand en Laos. Deze genen zijn ook verantwoordelijk voor een milde high, die mogelijk effectief is om pijn te verlichten en, soms, milde vormen van depressie te behandelen. Deze sativa strain wordt erg groot.

Genetica Sativa
Ouders Thai x Laos
Bloeitijd 15 weken
THC% 13.92%
CBD% 1.33%
Opbrengst (binnen) 700g/m²
Hoogte (binnen) Hoog
Opbrengst (buiten) 1000g/plant
Hoogte (buiten) Hoog
Oogsttijd (buiten) Eind November
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 14.00
€ 14.00
3 zaden € 14.00
5 zaden € 20.00
10 zaden € 35.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

  • De Oorsprong Van Thai Soorten

    Thai soorten verschenen in de jaren '60 voor het eerst in de Westerse wereld en werden onmiddellijk een succes. De jaren '60, '70 en '80 zijn lang vervlogen, maar Thai soorten zijn nog steeds op de huidige markt aanwezig, al is dit dan voornamelijk in hybride vorm vanwege de zeer lange bloeiperiode van zuivere Sativa's.

Green House Thai is part of or contains the following cannabis genetics
Andere producten van Greenhouse Seeds