On sale!

Lounge-E Happy Caps

Ga lekker achterover zitten met je benen omhoog. Lounge-E-pillen van Happy Caps beloven een stressverlichtende en ontspannende ervaring. De capsules bevatten een kruidenmix van Mitragyna speciosa – ook bekend als Kratom – en andere bestanddelen. Eén pakje Lounge-E bevat 4 capsules.

Geen loyaliteitspunten voor dit product.
Vanaf € 9.50
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Lounge-E Happy Caps: kruidenmix op basis van Kratom voor een ontspannend effect.

Dosering: Niet meer dan 2 capsules per dag nemen. Het is aan te raden om Lounge-E op een lege maag in te nemen voor een beter effect.

De ingrediënten zijn: Mitragyna speciosa-extract, theobromine, magnesiumstearaat, calciumperoxide, hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule).

Gebruik Lounge-E Happy Caps niet als je jonger dan 18 jaar bent. Gebruik dit middel niet als je borstvoeding geeft, zwanger bent of alcohol gebruikt. MAO-remmers of andere voorgeschreven medicijnen mogen niet gecombineerd worden met Lounge-E Happy Caps. Raadpleeg je arts in geval van twijfel.

  • De Geschiedenis van Kratom

    Kratom heeft een rijke geschiedenis als volksmedicijn in enorme gebieden in Zuidoost-Azië, Indochina en Papoea-Nieuw-Guinea. Het unieke alkaloïden profiel van Kratom kan opwekkend of kalmerend werken, afhankelijk van de dosering. Lees meer over de geschiedenis van Kratom.