Vertafort Biologische Plantenvoeding (Korrels)

Vertafort is een complete en gebalanceerde voedingsoplossing voor cannabisplanten, gebaseerd op time-released technologie die de planten geleidelijk voedt. Dit helpt de gezondheid van je planten te behouden en te verbeteren. Meng de verpakking van 100g met aarde om 1-2 planten gedurende 10-12 weken te voeden.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 18.00
100g € 18.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Vertafort: Een optimale voedingsoplossing voor het voortdurend voeden van je planten

Het Vertafort 100g pack is de optimale voedingsoplossing voor je cannabisplanten. Het enige dat jij hoeft te doen, is de verpakking met je aarde te mengen en dit zal 1-2 planten gezond en gevoed houden gedurende 10-12 weken. De perfecte keuze voor decoratieve of vruchtdragende planten, zoals citroenen.

Vertafort is een biologisch en onbewerkt product, waar de kracht van time-released technologie wordt gebruikt om te verzekeren dat je planten geleidelijk worden gevoed over een bepaalde tijdsperiode. Het verwijderen van de druk van geschematiseerde voeding maakt het kweken van planten een eenvoudige en simpele taak.

Vertafort verzekert dat je planten van een uitgebreide en gebalanceerde voedingsoplossing genieten, die de algemene gezondheid van de plant ondersteunt en zelfs de opbrengst stimuleert.

HET GEBRUIK

Om Vertafort te gebruiken, volg je deze twee simpele stappen:
1. Mix 100g Vertafort in 20 liter kweeksubstraat.
2. Plant je zaad en zorg voor voldoende water. Nu heb je een complete en duurzame voedingsoplossing voor 10-12 weken.

INHOUD:

Organische stikstof (N) 6%
Fosforzuuranhydride (P2O5) 7%
Kaliumoxide (K2O) 12%
Zwaveltrioxide (SO3) 10%
Magnesiumoxide (MgO) 2%
Organisch materiaal 30%

OORSPRONG INGREDIËNTEN:

Organische stikstof - bijproduct van huiden
Fosfor - Beendermeel
Kalium - Kaliumsulfaat
Magnesium - Dolomiet

  • 8 Tips Voor Een Maximale Cannabis Oogst

    Een lijst met 8 tips helpt je om zoveel mogelijk uit je planten, je mest, je verlichting en kweek medium te halen. De juiste timing en de juiste kennis kunnen je opbrengsten en de potentie van je geoogste toppen aanzienlijk vergroten. Lees verder en ontdek hoe je het beste uit je planten kunt halen.