Vertafort Organic Booster Tabletten

Vertafort Organic Booster Tabletten halen het maximale uit je planten - 2 verschillende tabletten: een om de groei te stimuleren en een om de opbrengst te verhogen! Beide types worden apart verkocht, maar er is ook een mix pack. De handige Vertafort Tabletten zijn ontworpen als voedingssupplementen, wat inhoudt dat ze nog beter werken met - bijvoorbeeld - Vertafort Organic Nutrition korrels.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 12.50
€ 12.50
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Vertafort Organic Booster Tabletten: Handige Tabletten vol met voedingsstoffen

Vertafort Organic Booster Tabletten zijn alles wat een kweker zich maar wensen kan als het aankomt op het voeden van zijn of haar planten. De juiste voeding is van het grootste belang als je het beste wilt maken van je thuiskweek. Vertafort, een organisatie met het hoofdkantoor in het zonnige Spanje, heeft een reeks plantenvoeding ontwikkeld die al het giswerk voor je uit handen neemt. Naast de Vertafort Organic Nutrition korrels, presenteert Vertafort een net zo handige manier om je planten te voeden tijdens specifieke fases van hun levenscyclus. Er zijn twee types tabletten verkrijgbaar, een voor de vegetatieve fase en een voor de bloeiperiode. Beide tabletten zullen je planten gegarandeerd voorzien van alles wat ze nodig hebben om zich te ontwikkelen tot grote en sterke schoonheden.

VERTAFORT GROWTH BOOSTER TABLETTEN

Deze bruingekleurde tabletten geven je planten een extra boost om te zorgen voor maximale groei. De tabletten bestaan uit organische stimulanten, nuttige micro-organismen en aminozuren. Ze zullen je planten ondersteunen en stimuleren tijdens de vegetatieve fase van hun leven.

VERTAFORT BLOOM BOOSTER TABLETTEN

De rozegekleurde tabletten zijn specifiek ontwikkeld om de productie van je planten te stimuleren. Mensen die graag het volume van de opbrengst willen vergroten, voegen met Vertafort Bloom Booster Tabletten essentiële voedingsstoffen toe, zoals kalium, fosfor, calcium en magnesium.

HOE JE VERTAFORT ORGANIC BOOSTER TABLETTEN GEBRUIKT

Growth Tablet
Los een tablet op in 3-5 liter water om je eigen Growth Mix te maken. Wanneer je binnen kweekt, kun je deze mix gebruiken in plaats van standaard water. Buiten gebruik je de mix een of twee keer per week en geef je op de andere dagen gewoon water. Gebruik de Growth Mix tijdens de gehele vegetatieve fase. Houd er rekening mee dat reeds bereide Growth Mix het beste binnen 7 dagen kan worden gebruikt.

Bloom Tablet
Zodra de toppen zich beginnen te vormen, maak je je eigen Booster Mix door 1 tablet op te lossen in 5-8 liter water. Gebruik de Booster Mix om je gewas water te geven, maar schakel de laatste twee weken voor oogst over naar gewoon water. Booster Mix kan het beste binnen 10 dagen na bereiding worden gebruikt.

VERSCHILLENDE VERPAKKINGEN OM AAN JOUW PERSOONLIJKE BEHOEFTEN TE VOLDOEN

Vertafort Organic Booster Tabletten zijn verkrijgbaar in 4 verschillende soorten verpakkingen, dus je vindt altijd een verpakking die aan jouw persoonlijke behoeften voldoet.

1) Vertafort Booster Tabletten Mix Pack 3x (2x Bloom Tablet en 1x Growth Tablet)
2) Vertafort Booster Tabletten Mix Pack 5x (3x Bloom Tablet en 2x Growth Tablet)
3) Vertafort Growth Booster Tabletten (5x Growth Tablet)
4) Vertafort Bloom Booster Tabletten (5x Bloom Tablet)