Aanbiedingen

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Betaalinformatie

Hier bij Zativo, bieden we je een aantal betalingsmethodes, waarmee we je flexibiliteit bieden in hoe je jouw bestelling wil betalen. Ongeacht waar je voor kiest, kan je erop vertrouwen dat we ons best hebben gedaan alles zo veilig en gemakkelijk mogelijk te maken.

CREDITCARD

Het gebruik van een creditcard is een veelvoorkomende en veilige manier om producten online te kopen. Op dit moment accepteren we creditcard betalingen van zowel MasterCard als Visa. Om deze methode te gebruiken, voer je de relevante gegevens, zoals kaartnummer, vervaldatum en de 3-cijferige beveiligingscode in op de pagina van de paymentprovider tijdens het afrekenen. Jouw betaling wordt onmiddellijk verwerkt en we kunnen direct jouw bestelling voorbereiden.

BANKOVERSCHRIJVING

Het is mogelijk om ons te betalen via bankoverschrijving (via internetbankieren of via de telefoon). Dit doe je via je eigen bank, nadat je je bestelling hebt geplaatst. Zorg ervoor dat je je bestelnummer toevoegt bij de opmerkingen. Zodra je betaling ontvangen is, zullen we je pakket verzendklaar maken.

Bespaar bankkosten!

Bankoverschrijvingen worden beschouwd als veilige en snelle manier om internationaal geld over te maken. Als een gevolg hiervan, brengen banken echter vaak buitengewoon hoge kosten in rekening. Dit kan worden geminimaliseerd door gebruik te maken van alternatieve, internationale bedrijven die dezelfde veilige bankoverschrijvingen uitvoeren tegen een fractie van de kosten. Dit is met name relevant voor klanten buiten de Eurozone, omdat er vaak ook kosten verbonden zijn aan het omrekenen van valuta.

Wat deze methode nog aantrekkelijker maakt, is dat je vaak niet eens een account hoeft aan te maken bij deze bedrijven. Hieronder vind je een paar organisaties die deze service aanbieden:

Onze Bankgegevens:

CONTANT VIA DE POST

We accepteren contant geld via de post voor je bestelling, maar dit is wel op eigen risico. We zijn niet verantwoordelijk als het geld onderweg verloren gaat. Daarom adviseren we ook een aantal voorzorgsmaatregelen. Allereerst vragen we je nooit muntgeld te versturen, omdat hiermee wel heel duidelijk wordt dat de envelop geld bevat. Gebruik een stevige envelop om te voorkomen dat de envelop stuk gaat tijdens vervoer en plaats je geld tussen twee lagen karton, waarmee je het verder vermomt. Het is ook slim het verzekerd of aangetekend te versturen, zodat je de envelop kan volgen.

Onthoud dat je een brief bijsluit, waarop je bestelnummer staat, anders weten we niet van wie het geld is. Zodra we je betaling hebben ontvangen, zullen we je bestelling verzendklaar maken.

Houd er rekening mee dat we uitsluitend contant geld accepteren in € Euro of £ Pound Sterling.

BITCOINS

Je wil graag helemaal anoniem betalen? Gebruik Bitcoins! Wanneer je met Bitcoins betaalt, zullen wij je betaling bijna onmiddellijk (binnen ongeveer 10 minuten) ontvangen. Houd er rekening mee dat terugbetalingen/terugboekingen niet mogelijk zijn als je met Bitcoins betaalt. Klik hier voor meer gedetailleerde informatie over hoe met Bitcoins te betalen.

SOFORT

SOFORT is een relatief nieuwe betalingsmethode uit Duitsland en kan worden gebruikt door mensen in een groot aantal EU-landen. SOFORT genereert automatisch een betaalformulier van je online bankrekening, waarmee de betaling direct naar onze bankrekening kan worden geboekt. De naam die op je bankafschrift zal verschijnen, is de naam van onze payment provider, dus Zativo staat nergens vermeld.

IDEAL

iDeal is de meestgebruikte betaalmethode voor online bestellingen in Nederland. Kies deze methode tijdens het afrekenen en je zal worden doorgeleid naar de betaalpagina van onze provider. De naam die op je bankrekening verschijnt, is de naam van onze payment provider, dus Zativo staat nergens vermeld.

MISTERCASH

Mistercash is een veelgebruikte betaalmethode voor online bestellingen in België. Mistercash verzekert eenvoudige, veilige en betrouwbare betaling door door de standaard online betaalomgeving te benutten, gebaseerd op de beveiligingsprotocollen die door jouw bank worden gebruikt. Als je online kan bankieren, kan je Mistercash direct gebruiken. Het is niet nodig een account aan te maken of software te installeren. De naam die op je bankrekening verschijnt, is de naam van onze payment provider, dus Zativo staat nergens vermeld.