Candy Caramelo Fast Flowering (Zambeza Seeds)

Candy Caramelo Fast Flowering is een super-snelle bloeiende soort voor liefhebbers van karamelsmaken. Ze zal enorme hoeveelheden toppen kweken die behagen met zoetheid en onderscheidende karameltinten. Er is ook een lichte hint van munt wat een perfecte aanvulling geeft op de zachte karameltinten. Met 16% THC is haar effect krachtig, maar het is energiek en creatief.

Genetica Indica-dominant
Ouders Maple Leaf Indica x White Rhino x Blueblack
Bloeitijd 6-7 weken
THC% 16%
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 450-500g/m²
Hoogte (binnen) 60-90cm
Opbrengst (buiten) 500-600g/plant
Hoogte (buiten) 170-240cm
Oogsttijd (buiten) Einde September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Zambeza Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 20.00
3 zaden € 20.00
5 zaden € 30.00
10 zaden € 50.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

  • Top 5 Gemakkelijke Cannabis Edibles

    Met deze 5 waanzinnig eenvoudige, maar bijzonder effectieve recepten voor cannabis edibles "kookt iedereen met sterren." Ontdek hoe leuk experimenteren in de keuken is. Trakteer je gasten op een smaaksensatie, vergezeld van een euforische uitbarsting. Of houd alles voor jezelf, we veroordelen je niet.

Andere producten van Zambeza Seeds