Choco Candy (Zambeza Seeds)

In de jungle van cannabis hybriden, zijn er enkele soorten en smaken die uitspringen boven de rest. Een daarvan is Choco Candy, een sativa dominante kruising van Chocolate Haze en OG Chocolate Thai. Er kan veilig worden beweerd dat dit DE soort is voor chocolade liefhebbers. Opwekkende sativa effecten, 21% THC en een acceptabele bloeiperiode van 65 dagen zijn wat kenmerken van deze chocodroom.

Genetica Sativa dominant
Ouders Chocolate Haze x OG Chocolate Thai
Bloeitijd 65 dagen
THC% 21%
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 400-450g/m²
Hoogte (binnen) 100-150cm
Opbrengst (buiten) 400-500g/plant
Hoogte (buiten) 120-200cm
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Zambeza Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 22.50
3 zaden € 22.50
5 zaden € 35.00
10 zaden € 55.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

  • Top 5 Gemakkelijke Cannabis Edibles

    Met deze 5 waanzinnig eenvoudige, maar bijzonder effectieve recepten voor cannabis edibles "kookt iedereen met sterren." Ontdek hoe leuk experimenteren in de keuken is. Trakteer je gasten op een smaaksensatie, vergezeld van een euforische uitbarsting. Of houd alles voor jezelf, we veroordelen je niet.

Andere producten van Zambeza Seeds