Green AK XL (Zambeza Seeds)

Voor Green AK XL, nam Zambeza diverse genen van de beste Afghan, Columbian, Mexican en Thai landrassen om een buitengewone soort te maken, die verwent met gigantische oogsten en uitmuntende smaken. Ze blijft haar "XL" naam trouw, want onder ideale omstandigheden kan je oogsten verwachten tot 750g/m², in een bloeiperiode van slechts 55 dagen. De Sativa-achtige high is sterk, opwekkend en helder.

Genetica Sativa dominant
Ouders Afghan x Colombian x Mexican x Thai
Bloeitijd 55 dagen
THC% 18%
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 600-750g/m²
Hoogte (binnen) 80-110cm
Opbrengst (buiten) 450-600g/plant
Hoogte (buiten) 140-180cm
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Zambeza Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 17.50
3 zaden € 17.50
5 zaden € 27.50
10 zaden € 45.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

  • De Oorsprong Van Thai Soorten

    Thai soorten verschenen in de jaren '60 voor het eerst in de Westerse wereld en werden onmiddellijk een succes. De jaren '60, '70 en '80 zijn lang vervlogen, maar Thai soorten zijn nog steeds op de huidige markt aanwezig, al is dit dan voornamelijk in hybride vorm vanwege de zeer lange bloeiperiode van zuivere Sativa's.

Andere producten van Zambeza Seeds