You have to add to cart at least 5 bottles or any program to make checkout.
Gepubliceerd: Maart 3, 2016
Categoriën:
Cannabis in de Keuken
Een snel en eenvoudig recept voor een smakelijk cannabis chocoladetoetje waar jij en je gasten de avond comfortabel mee af kunnen sluiten. Geweldig voor de zoetekauw cannabis liefhebber!
Maximaal 1 uur bereidingstijd
6-7 uur opstijven
Twee steelpannen
Een zeef
Een kom
Puddingvormen of andere schaaltjes
Maatbeker en weegschaal
100 gram Cannabutter
1 liter volle melk
90 gram maïzena
100 gram cacaopoeder
8 gram vanillesuiker
150 gram kristalsuiker
1 ei
1. Zet een glas melk opzij en giet de rest in een steelpan. Verwarm de melk op laag vuur en zeef ondertussen de cacaopoeder, de maïzena en de vanillesuiker in een andere kom. Roer door elkaar.
2. Smelt de cannabutter in een andere pan op een laag vuur en roer het cacaopoeder mengsel erdoorheen.
3. Voeg het ei toe en het glas koude melk.
4. Roer alles goed door en voeg nu de warme melk en de suiker toe. Blijf roeren tot het mengsel steviger wordt, wat ongeveer 2-5 minuten zou moeten duren.
5. Zet het vuur uit en verdeel de chocoladepudding over 8 puddingvormen of andere schaaltjes voor toetjes. Zet alles gedurende 6 tot 7 uur in de koelkast om op te stijven.
6. Als je wat meer variatie wil, kan je marshmallows of blaadjes munt toevoegen. Voeg deze als garnering toe.
Dat is alles! Een lekker en eenvoudig recept voor cannabis chocoladepudding waar jij en je vrienden van kunnen genieten. Het bereiden ervan kost niet veel tijd, behalve het wachten dan, en je hebt nu een geweldige manier om een spetterend toetje op tafel te zetten. Dus duik die keuken in en maak er zelf wat moois van!