Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

AK-47 Autoflowering

AK-47 Autoflowering is verkrijgbaar van de volgende kweker(s):

AK-47 AUTO: ÉÉN ENKELE HIT VOLSTAAT

  • Genetica: 40% indica, 35% sativa en 25% ruderalis
  • Ouders: AK-47 x ruderalis
  • Bloeitijd: 9-10 weken van zaadje tot oogst
  • Hoogte: 60-70cm.
  • Opbrengst: 425-475g/m²
  • THC: 15%

AK-47 is een echte klassieke cannabis en werd overal bijzonder populair omdat er van gezegd werd dat het een "one hit wonder" is. Dat wil zeggen dat je er slechts één "hit" van nodig hebt om knetterstoned te worden. Deze gewilde soort is nog steeds een topper op plaatsen waar je legaal wiet kunt kopen, en dat is niet zomaar. Het origineel is een kruising van Colombiaanse, Mexicaanse, Thaise en Afghaanse soorten die een flinke dreun uitdelen en zeer goede opbrengsten produceren die al verschillende prijzen in de wacht gesleept hebben.

Nu is deze waanzinnige soort ook als autoflowering versie verkrijgbaar. Royal Queen Seeds behoort tot de beste breeders die AK-47 gekruist hebben met hun beste autoflowering genetica om een cultivar te ontwikkelen die net zo goed is als het origineel, maar dan een stuk sneller. Yep, da's het enige echte verschil: AK-47 is eenvoudig te kweken en heeft een verkorte levenscyclus.

SMAAK, AROMA EN EFFECTEN VAN AK-47 AUTO

Het aroma is muskusachtig en zoet, zoals wierook. Wat de smaak betreft heeft AK-47 een ietwat kruidige maar toch zoete smaak. Zorg er wel voor dat je nieuwe koolstoffilters gebruikt want deze soort is wat geur betreft nogal aanwezig. Je kunt een zachte vrolijke high verwachten van de toppen van AK-47 die barstensvol trichomen zitten. Je voelt je actief en opgewekt maar tegelijkertijd zul je een fysieke high ervaren. Het effect is bijzonder potent maar gebalanceerd, net als het origineel.

HOE KWEEK JE AK-47 AUTO

AK-47 kan bijna overal gekweekt worden - binnen, buiten of in een kas. Deze soort laat je met de geweldige resultaten niet in de steek. Na een groeiperiode van 3-4 weken begint de bloeiperiode en ze is na 9-10 weken oogstrijp dankzij de autoflowering genetica. De plant ontwikkelt grote compacte toppen die prachtig bedekt zijn met schitterende harsen.

Binnen wordt deze soort 60-70cm. hoog en produceert ze 425-475g/m² zeer smakelijke toppen. Als je haar buiten kweekt wordt ze met 70-100cm. iets hoger. Met natuurlijk zonlicht is AK-47 in staat de kweker te belonen met 110-160g/plant. Als je haar goed verzorgt presteert deze cultivar bijzonder goed.