Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Blue Cheese Autoflowering

Blue Cheese Autoflowering is verkrijgbaar van de volgende kweker(s):

Blue Cheese Auto: Misschien wel de lekkerste soort ter wereld

  • Genetica: 50% indica, 40% sativa en 10% ruderalis
  • Ouders: Blueberry Auto x Cheese Auto
  • Bloeitijd: 10 weken van zaad tot oogst
  • Hoogte: 40-80cm
  • Opbrengst: 325-400g/m²
  • THC%: 15-17%

Sommige kruisingen zijn gewoon perfect, zo simpel is het. Blue Cheese Auto is een victorieuze kruising die de mensheid verrukt met een fantastisch gevoel. Veel ganja veteranen waarderen deze soort vanwege haar vooruitstrevende genetica. Ze verspreidt spectaculaire geuren die je zullen plezieren als je deze verbazingwekkende cultivar kweekt. Voordat we in de details van Blue Cheese duiken, geven we een waardig eerbetoon aan haar ouders - Blueberry en Cheese genetica.

De bekende en beroemde ganja genetica van Blueberry brengen ons terug naar het Californië van de jaren zeventig. Een kweker, genaamd DJ Short, kruiste en testte nauwgezet veel variëteiten om zijn nalatenschap veilig te stellen, en toekomstige generaties te voorzien van echte juweeltjes op het gebied van cannabis genetica. Nadat zijn Blueberry op de markt verscheen, was het meteen een blijvertje, met haar magnifieke bes-achtige smaken en onberispelijke indica vibes, afkomstig van Afghaanse genetica.

Cheese is nog zo'n legendarische soort en werd gekoesterd in de ondergrondse wiet-operaties in het Verenigd Koninkrijk. De Britse cannabiscultuur is nauw verbonden met Skunk soorten. De cerebrale highs en extreem indringende geuren kunnen de gebruiker knock-out slaan; ze is geweldig. De kwekers besloten dat het tijd was voor de volgende stap van de Skunk evolutie, of de Skunk evolutie was eenvoudigweg een onvermijdbare ontwikkeling. De meest prikkelende, kaas-achtige, en meest krachtige fenotypes werden jarenlang met elkaar gekruist. De allerbeste kwekers van het Verenigd Koninkrijk waren niet voorbereid op de pure kracht van hun creatie. Cheese werd zo potent en lekker, dat ze tot op de dag van vandaag de cannabiswereld domineert.

Toen deze twee ultieme soorten werden gekruist met een eersteklas ruderalis, bracht dit drietal de Blue Cheese Auto voort. Deze soort heeft de beste eigenschappen van haar ouders meegekregen; de Blueberry indica vibes, samen met de kracht van Cheese en de ruderalis autoflowering kwaliteiten.

DE SMAAK, HET AROMA, EN DE EFFECTEN VAN BLUE CHEESE AUTO

De kaas-achtige smaken, gecombineerd met de fruitige essentie van Blueberry, kietelen onze smaakpapillen met een onbeschrijfelijke sensatie. Kruidige, romige, fruitige, en skunky ondertonen vergezellen de prominente smaken van Blue Cheese Auto. Als je van plan bent een heerlijke romige taart te bakken, gevuld met bessen en exotische vruchten, overweeg dan om een beetje Blue Cheese Auto aan het recept toe te voegen. De ganja high en de overheerlijke taart zijn een top-combinatie, net zoals pindakaas en jam. En die kan best weleens van pas komen als je een onvermijdelijke vreetkick krijgt.

De genetica zijn indica-dominant, hoewel de sativa genetica tevens prominent aanwezig zijn. De fysieke stoned sensaties ervaar je al na de eerste hijs. De cerebrale highs, overwegend veroorzaakt door de magie van Cheese, zorgen voor vreedzame gevoelens en diepzinnige inzichten in het universum. Terwijl de high wegebt, houden de fysieke stoned effecten nog wat langer aan. Deze veroorzaken bij de roker een klassieke, lome ervaring na het wiet roken. Hoewel deze autoflowering variëteit iets minder krachtig is dan de fotoperiode variant, is het THC-gehalte nog immer aan de hoge kant. Beginnende rokers dienen voorzorgsmaatregelen te nemen als hun dag bestaat uit veel taken die volbracht moeten worden.

HOE JE BLUE CHEESE AUTO KWEEKT

De gehele levenscyclus van Blue Cheese Auto bedraagt ongeveer 10 weken, van zaad tot oogst. Ze is bijzonder geschikt voor een koeler klimaat, als de eerste nachtvorst vrij snel zijn intrede doet. Autoflowering soorten hoeven zelden vastgebonden te worden om de toppen te ondersteunen omdat ze vrij klein en compact zijn. De snelle en sterke groei van Blue Cheese Auto is perfect voor beginnende kwekers. Ze heeft slechts kleine hoeveelheden voedingsstoffen nodig om verbazingwekkende toppen te produceren. Ook vereist ze over het algemeen minder onderhoud. Binnenkwekers kunnen uitzien naar een opbrengst van ongeveer 420g/m² aan ferme toppen. Buitenkwekers kunnen rekenen op een opbrengst van 100g/plant. Het mag duidelijk zijn dat verschillende zaadbanken van uiteenlopende genetica gebruik maken. Dat kan tot gevolg hebben dat er variaties bestaan in de grootte van de opbrengst, hoogte, smaken, geuren, enzovoort.

Dat was het, beste vrienden! Perfectie verpakt in één enkel zaadje, met de toepasselijke naam Blue Cheese Auto. De mogelijkheden met deze dame zijn eindeloos. Ontdek simpelweg de aard van deze cultivar, door je ganjatuin met haar te verrijken. Vanwege de vele zaadbanken die er zijn, heeft Zativo een voorselectie voor je gemaakt van onze favoriete soorten die de genen van Blue Cheese Auto bevatten.