Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Cheese Autoflowering

Cheese Autoflowering is verkrijgbaar van de volgende kweker(s):

CHEESE AUTO: EEN SNELLE VERSIE VOOR CHEESE FANATEN

  • Genetica: autoflowering indica-dominant
  • Ouders: Cheese x ruderalis
  • Levenscyclus: 9-10 weken van zaad tot oogst
  • Hoogte 60-100cm.
  • Opbrengst: 425-475g/m²
  • THC%: 9-15%

De Cheese strain is oorspronkelijk afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk van de jaren '80. Cheese werd snel bijzonder populair vanwege het kenmerkende indringende aroma en de betrouwbare potentie. Ze is ontstaan door een Skunk #1 fenotype alsmaar verder te verbeteren en te ontwikkelen, een project dat gerund werd door kwekers in het VK. Ze ontdekten een fenotype met een unieke geur en smaak die tot de naam "Cheese" leidde.

Wij hebben hier bij Zativo verschillende autoflowering versies Cheese in ons assortiment. Zadenbanken zoals Royal Queen Seeds, Dinafem en Big Buddha Seeds gebruikten deze beroemde strain en kruisten die met ruderalis en soms met andere indica strains om een autoflowering versie van Cheese te stabiliseren. De resultaten waren erg overtuigend om het maar zachtjes uit te drukken! Je kunt rekenen op een indica dominante plant met stabiele en verbeterde genetica, alsmede een uitbundige groei en kweekgemak. Daar komt nog eens bij dat Cheese Auto niet hoog wordt en snel klaar is.

SMAAK, GEUR EN EFFECT VAN CHEESE AUTO

De geur en smaak zijn helemaal Cheese, zoals je dat graag hebt. Je wordt overvallen door een uitermate scherpe, kaasachtige geur van Skunk en dat proef je ook goed in je mond. Het is zo geweldig dat je er meer van wilt! De smaak is verder verrijkt met de frisse smaak van eetbare bloemen. Een Cheese-cultivar is altijd goed te onderscheiden van andere strains.

Omdat het een indica dominante hybride is zul je een snel optredende, potente en diepe fysieke high ervaren. Omdat de effecten lang aanhouden is ze zeer geschikt om te relaxen. Sterker nog, ze sust je lichaam en geest met het sterke en fysieke effect, heerlijk om mee in slaap te vallen. Dat is natuurlijk ook goed nieuws voor mensen die aan slapeloosheid lijden.

HOE KWEEK JE CHEESE AUTO

Cheese Auto is erg makkelijk te kweken. Haar levenscyclus bedraagt slechts 9-10 weken, dus als je trek in Cheese hebt, maar weinig geduld, is de autoflowering versie echt wat voor jou.

Ze groeit voortvarend en toont haar indica kenmerken tijdens de groei. Cheese Auto wordt niet erg hoog, maar is wel compact en daarmee is ze uitermate goed geschikt voor heimelijke acties. Deze strain bereikt een hoogte van 60-100cm.

Cheese Auto levert veel op en beloont de binnenkweker met een opbrengst van 425-475g/m² puike, aromatische toppen. Maar in het volle zonnetje in de vrije natuur komt Cheese Auto helemaal tot haar beste prestaties. Buiten zal ze zeker hoger worden en kan ze wel een respectabele hoeveelheid van 120-210g/plant opleveren.