Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Jack Herer Autoflowering

Jack Herer Autoflowering is verkrijgbaar van de volgende kweker(s):

JACK HERER AUTO: HET KLEINE ZUSJE VAN EEN WARE LEGENDE

  • Genetica: 50% sativa, 40% indica en 10% ruderalis
  • Ouders: Jack Herer x ruderalis
  • Bloeitijd: 9-10 weeks from seed to harvest
  • Hoogte: 40-80cm
  • Opbrengst: 400g/m²
  • THC: 16%

Wat valt er nog toe te voegen aan alles wat er al over Jack Herer besproken is? Iedereen kent die naam wel, en zo niet dan moet je meteen je cannabishuiswerk gaan doen! Zowel de pleitbezorger als de soort zijn zeer geliefd in de cannabisgemeenschap. Tot op de dag van vandaag is Jack Herer een van de bekendste - zo niet - de meest bekende soort die we kennen, en dat is niet zomaar. De originele Jack herer had een grote opbrengst maar het beste waren toch echt wel de effecten. Op de een of andere manier is iedereen gek op Jack Herer, zowel de rokers in opleiding als de doorgewinterde gebruikers. Ze is in balans maar potent genoeg om iedere roker tevreden te stellen. Hoewel het inmiddels een oudere soort is vind je haar nog steeds in iedere zichzelf respecterende coffeeshop in Amsterdam of uitgiftepunten in Amerika.

Maar dit stuk gaat over het kleinere zusje van het origineel: Jack Herer Auto. Vanwege de snelle opkomst van autoflowering soorten zou het zonde zijn als niemand het plan zou opvatten om een autoflowering versie van deze geweldige soort te ontwikkelen. En, er zijn inderdaad een behoorlijk aantal zadenbanken die er ingestapt zijn. Je kunt de zaden van Jack Herer bij Royal Queen Seeds, Greenhouse Seeds of gewoon uit ons Zativo assortiment hier in onze webwinkel kopen. Dit zijn allemaal topzaden van deze beestachtige soort. Het enige wat er hoefde te gebeuren was het kruisen van Jack Herer met ruderalis-genetica en klaar is Kees - Jack herer Auto. Het is een soort die de beste kwaliteiten van het origineel heeft behouden maar dan met een verkorte bloeiperiode en een handzamere hoogte.

SMAAK, GEUR EN EFFECTEN VAN JACK HERER AUTO

Deze robuuste autoflowering plant verspreidt een fris, peperig Haze-achtig aroma. De smaak daarentegen is tevens fris maar zacht en neigt meer naar pittige kruidentonen. In zowel de geur als de smaak zijn aardachtige ondertonen te ontdekken. Al met al zijn zowel het bouquet als de smaak te vergelijken met de originele Jack Herer, en dat is precies waar iedereen op hoopte met deze autoflowering variëteit. Wie zou er nu zo'n fantastisch kenmerk willen veranderen?

Daar komt nog bij dat je dezelfde opwekkende en energieke high zult ervaren waar de voorouder zo geliefd door is geworden. Dit is een aardig sterke, sativa-dominante marihuana! Hoewel je de head high en kristalheldere high van een sativa zult ervaren heeft deze soort ook het toegevoegde ontspannende effect van Jack Herer. De indica afkomst in deze soort is potent en induceert een lang aanhoudende fysieke high. Maar laat je niet foppen, Jack Herer Auto is voornamelijk een intense, waanzinnige soort waar je geïnspireerd en gemotiveerd van raakt. Ze is voor elke activiteit geschikt - blowen met gabbers en lekker sociaal freewheelen of heerlijk in je uppie er een eind op los filosoferen.

Er zijn patiënten die melden dat Jack Herer hen bijstaat ten tijden van stress, angst, migraines en depressies. Overigens kun je er pijnen of andere lichamelijke aandoeningen mee verlichten. Zoals we al eerder opmerkten heeft deze dame heel wat in haar mars voor medicinale of beginnende gebruikers tot de gewone recreatieve dagelijkse roker.

JACK HERER AUTO KWEKEN

De plant is goed in te zetten voor zowel binnen- als buitenacties. Ze blinkt vooral uit in omgevingen waar de hoogte een probleem is omdat ze binnen met 40-80cm. vrij laag blijft en buiten maximaal 100cm. wordt. Vanwege de autoflowering eigenschappen is Jack Herer in staat de complete levenscyclus in slechts 9-10 weken te voltooien. Heb je ooit een supersnelle Jack Herer willen kweken? Wij durven te wedden dat Jack Herer Auto je volgende kweek zal zijn!

Dezesoort ontwikkelt sterke zijtakken die in staat zijn grote kostbare toppen steun te bieden. Binnenkwekers kunnen rekenen op ongeveer 400g/m² terwijl de buiten kwekende tuinier tot 100g/plant kan oogsten. Er zijn zadenbanken die claimen dat hun Jack Herer Auto een verbazingwekkende opbrengst kan produceren van wel 700g/m² mits ze binnen door doorgewinterde kwekers worden gekweekt. Dat komt bijna in de buurt van veel opbrengende feminized soorten! Als het oogsttijd is ziet de plant er prachtig uit omdat ze dan bedekt zal zijn met schitterende trichomen die barstensvol met hars zitten. Deze cultivar is een aanwinst voor je cannabis-perkje.