Jack Herer Autoflowering (Zativo Seeds)

Jack Herer wordt beschouwd als een van de invloedrijkste cannabisactivisten van onze tijd, en met dit automatisch bloeiend eerbetoon is het niet anders gesteld. Een smaakvolle mix van Jack Herer en Ruderalis en een automatisch bloeiende soort van overvloed en potentie. Ze heeft een respectabele tien weken nodig van zaailing naar oogst, maar Jack Herer Automatic is zeker de moeite waard.

Genetica 50% sativa - 40% indica - 10% ruderalis
Ouders Jack Herer x ruderalis
Bloeitijd 10 weken van zaadje tot oogst
THC% 16%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 400g/m²
Hoogte (binnen) 40 - 80cm
Opbrengst (buiten) 70g/plant
Hoogte (buiten) 75-100cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Zativo Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 1.03
1 zaadje € 1.03
3 zaden € 7.00
5 zaden € 14.50
10 zaden € 29.50

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Jack Herer Automatic - Klaar voor de oogst na slechts tien weken

Ze is vernoemd naar een van de bekendste cannabisauteurs en -voorvechters, Jack Herer, en ze is rijk aan geschiedenis en wonder. Deze illustere soort is niets minder dan een krachtpatser met haar intense maar verheffende high die gepaard gaat met een uitzonderlijk pittige smaak.

Jack Herer komt in een automatische vorm en blijft trouw aan haar afkomst. De soort behoudt haar bekende, pittige smaak en geur, evenals de grote verscheidenheid aan subtiele, aardse ondertonen, precies zoals de meer doorgewinterde roker het verwacht. De rook is vol, mild en zeer bevredigend. Zoals al vermeld is de high van Jack Herer Automatic opmerkelijk verheffend; het is een ervaring van intensiteit en cerebraal genot - je zult je geïnspireerd en gemotiveerd voelen. Hoewel de Sativa-elementen dominant zijn, heeft deze soort ook een Indicakant. Naarmate de high je in zijn greep krijgt, zul je hem ook door je lichaam voelen glijden, terwijl spanning en pijn langzaam wegebben. Over pijn en kwaaltjes gesproken, Jack Herer is uitstekend geschikt voor het behandelen van aandoeningen als stress, angst, pijn en depressie. Ze is ook in staat om de symptomen van migraine en andere fysieke kwalen te verlichten - waarlijk spul van medische kwaliteit!

Jack Herer Automatic is de perfecte soort om in je eentje te roken of met vrienden, ze stelt je in staat om je innerlijke filosoof naar boven te halen (bij wijze van spreken).

Ze heeft een respectabele 10 weken nodig van zaailing naar oogst, maar Jack Herer is zeker de moeite van het wachten waard. Ze is compact van omvang (ideaal voor als je krap in je ruimte zit), ze rijpt superbe en ontwikkelt trichomen die rijk zijn aan hars. Je kunt een overvloedige opbrengst verwachten van ongeveer 400 g/m² voor je tijd en moeite.

Jack Herer Automatic is het volledige, automatisch bloeiende pakketje dat een intense, cerebrale cognitieve high biedt die de lichamelijke stone mooi aanvult. Als je op zoek bent naar een plant die stevig groeit en een bevredigende rook heeft, zijn de cannabiszaadjes van Jack Herer Automatic dé zaadjes voor jou.

 • Is Cannabis Het Antwoord Op Resistentie Tegen Antibiotica?

  Antibioticaresistentie geldt als een van de grootste opkomende bedreigingen voor de gezondheid. Cannabis is een veelzijdige chemische fabriek die mogelijk een aantal oplossingen biedt. Lees verder en ontdek hoe de plant kan helpen.

 • Hydrocultuur Voor Biologische Cannabis: Is Het Mogelijk?

  Met biologische hydrocultuursystemen is het mogelijk puurdere cannabis te kweken dan op de reguliere manier. Het opzetten en onderhouden van deze systemen is echter ingewikkelder, duurder en tijdrovender. Is biologische hydro de moeite waard?

 • 10 Manieren Om Alles Uit Je Knipafval Te Halen

  Knipafval kan wel op de composthoop, nietwaar? Nee! Bladeren en stelen zitten vol met cannabinoïden en terpenen. Je kunt ze dus als basis gebruiken voor edibles, huidcrème en zelfs als alternatief voor vloeitjes. Hier zijn 10 praktische manieren om alle delen van je cannabisplant een goede bestemming te geven.

 • 5 Manieren Om Met Door Cannabis Veroorzaakte Angst Om Te Gaan

  Cannabis kan bij sommige gebruikers angst veroorzaken. Met name bij mensen die te veel gebruiken, of er niet aan gewend zijn. Verantwoordelijk cannabisgebruik is belangrijk. Mocht je dus in deze situatie belanden, dan volgen hier 5 manieren om te dealen met door cannabis veroorzaakte angst.

 • De Top 10 Cannabis-Vriendelijke Landen Voor De Reizende Stoner

  Als je het goed doet, kun je zorgeloos genieten van een geweldige, met cannabis overladen vakantie. Hier is Zativo's Top 10 van cannabis-vriendelijke landen die een bezoek waard zijn.

 • Top 5 Gezonde Snacks Voor Stoners

  Elke gebruiker kent die plotselinge drang om de keukenkast leeg te plunderen of een hele bak Ben & Jerry’s te eten. Dat is normaal en niets om je schuldig over te voelen. Maar onthoud: slecht voedsel is slecht voor je. Zativo heeft een lijst gemaakt met gezonde snacks om van te genieten als de munchies weer eens opduiken.

 • De Verschillende Cannabissoorten En Hun Specifieke Effecten

  Cannabis is een van de eerste gewassen die door mensen verbouwd werden. Tot het recente verbod, wat een geschiedkundige afwijking is, was cannabis onopvallend bij het dagelijks gebruik, maar merkwaardig genoeg wel een veelzijdige industriële en medicinale plant.

 • Top Activiteiten Tijdens Een Cannabis High

  In onze lijst met de beste activiteiten voor als je high bent van cannabis, vind je zowel actieve als ontspannende bezigheden. Al deze activiteiten versterken de effecten van de cannabinoïden CBD en THC en leiden tot euforie, creativiteit en emotionele vervulling.

Recommended products
Jack Herer Auto belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Jack Herer Autoflowering - Wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Zativo