Diesel Autoflowering (Zativo Seeds)

Diesel Automatic is het complete pakket. Een suprême mix van Diesel en Ruderalis maken dit automatisch bloeiende wonder tot wat het is. Diesel Automatic pronkt met dezelfde smaken en aromatische belofte en blijft de wortels van haar ouders trouw, maar heeft een toegevoegde bonus van snelle groei en groot kweekgemak. 8 weken na het planten is ze klaar.

Genetica 50% sativa - 40% indica - 10% ruderalis
Ouders Diesel x ruderalis
Bloeitijd 8-9 weken van zaadje tot oogst
THC% 14%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 325-375g/m²
Hoogte (binnen) 70cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Zativo Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 6.50
€ 6.50
1 zaadje € 6.50
3 zaden € 17.50
5 zaden € 25.00
10 zaden € 40.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Diesel Automatic - NYC Diesel met automatische verfijning

Heb je zin om iets te proeven van het beste wat Diesel NYC te bieden heeft, maar dan in een automatisch bloeiende vorm? Welnu, dankzij de aardige mensen bij Zativo Seeds kun je dat nu doen. Met de uiterst betrouwbare genen van NYC Diesel en die van Lowryder 2 Automatic wisten ze de krachtpatser Diesel Automatic te creëren.

Diesel Automatic zal cannabiskenners laten springen van plezier. Haar exquise smaak en aromatische pracht zijn echt iets bijzonders. ze blijft in de buurt van de originele formule en, Diesel Automatic heeft dezelfde mildheid en sterke citrussmaak waar het origineel zo bekend om is geworden. Na een paar hijsen wordt de cerebrale high teweegbracht en zul je je zowel gefocust als gemotiveerd voelen. Deze soort is ideaal voor degenen die in een heldere en comfortabele roes hun taken af willen krijgen. Ze is ook geweldig voor mensen die gewoon maar wat willen rondhangen, of dat nu thuis of in het park is.

Medicinale gebruikers die lijden aan aandoeningen als stress, angst, pijn, ontstekingen en hoofdpijnen zullen merken dat hun symptomen aanmerkelijk verminderd worden.

Diesel Automatic wordt ongeveer 70 cm hoog. Deze kleine plant is geweldig voor kwekers die te weinig ruimte hebben. We moeten echter wel opmerken dat ze wel een zeer scherpe Dieselgeur afgeeft - goede ventilatie is dus een must!

Diesel Automatic is een zeer snelle en levendige groeier, ze is binnen enkele weken klaar voor de oogst (8 in de meeste gevallen). Deze bliksemsnelle cannabiskruisvaarder is perfect voor kwekers die een potente soort willen met een snelle opbrengst. Diesel Automatic is in feite de perfecte plant, want ze is makkelijk te hanteren, groeit snel en heeft een krachtige high - hoe zou je het daar niet mee eens kunnen zijn?

Als je haar binnen kweekt (en onder optimale omstandigheden) is Diesel Automatic in staat om een opbrengst te produceren van 350 g/m², in de buitenkweek levert ze zo'n 110 g/plant op. Diesel Automatic floreert pas echt in warme klimaten, dan worden de toppen pas echt goed gestimuleerd. Maar een kas volstaat ook.

Diesel Automatic is een een traktatie voor wat betreft smaak, geur en high. Koppel dat aan haar kweekgemak en je weet dat je een winnaar in handen hebt. We zijn er zeker van dat kwekers (oude en nieuwe) die staan te popelen om hun handen te leggen op de allerbeste cannabis helemaal weg zullen zijn van Diesel Automatic.

Recommended products
Andere producten van Zativo