Microscoop 60X

3/5 (1 ratings)

De 60X LED microscoop for trichomen inspectie van Zativo zal jou helpen om het juiste moment te bepalen om je cannabis plant(en) te oogsten. Het beschikt over een hoge vergrotingsfactor van 60 keer, twee extra heldere LED-lampen en wordt geleverd in een synthetisch lederen etui voor maximale bescherming. Dit is een geweldige microscoop, getest op meerdere planten, en doet wat hij moet doen.

Geen loyaliteitspunten voor dit product.
Vanaf € 9.50

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

60X LED microscoop: Een noodzakelijk hulpmiddel voor elke cannabis liefhebber

De 60X LED microscoop for trichomen inspectie biedt een eenvoudige, maar exacte manier om de kleur van de trichomen van een cannabis bloem te controleren om te bepalen of de plant kan worden geoogst. De vergrotingsfactor van 60 keer is ideaal om de verandering in de kleur van de trichomen te observeren en biedt een exact overzicht van wat er gebeurt op de oppervlakte van een bloesem of op plantenmaterie in het algemeen. De microscoop bezit een krachtige lichtbron met twee zeer heldere LED lampen, waardoor kwekers de microscoop overal en altijd kunnen gebruiken, zelfs in het donker. Met slechts 18g is dit een lichtgewicht model en de afmetingen zijn compact, zodat hij in elke zak past.

Naast het inspecteren van de trichomen, heeft de microscoop vele andere toepassingen. Het is ook een handig hulpmiddel om andere delen van een plant te inspecteren op schimmel, ziekte of ongedierte. Deze manier om een plant te monitoren, heeft enorme voordelen voor kwekers, die veel sneller op bepaalde problemen kunnen reageren. De algehele kwaliteit van een cannabis bloem kan alleen onder een microscoop worden bepaald en dit is nog een reden waarom elke kweker er een zou moeten hebben. Een extra functie is een ingebouwde UV lamp die kan worden gebruikt om vals geld te detecteren. Het controleren van geld of juwelen heeft natuurlijk niets te maken met cannabis, maar kan altijd van pas komen als je bijvoorbeeld naar het buitenland reist. Alles wat je maar wilt, kan je inspecteren met deze 60X LED Zakmicroscoop. Het is een essentieel stukje uitrusting, die elke kweker zou moeten bezitten; gooi deze gewoon in je winkelwagen en maak je nooit meer zorgen over het op tijd oogsten.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Vergrotingsfactor: 60X
Verlichting: 2 heldere LED-lampjes (wit en blauw)
Voeding: 3x LR1130 batterijen (meegeleverd)
Opslag en bescherming: Synthetisch lederen etui (meegeleverd)
Afmeting: 3,8 x 3,6 x 1,9 cm

  • 8 Tips Voor Een Maximale Cannabis Oogst

    Een lijst met 8 tips helpt je om zoveel mogelijk uit je planten, je mest, je verlichting en kweek medium te halen. De juiste timing en de juiste kennis kunnen je opbrengsten en de potentie van je geoogste toppen aanzienlijk vergroten. Lees verder en ontdek hoe je het beste uit je planten kunt halen.

Andere producten van Zativo