Blue Haze (Zativo Seeds)

Blue Haze is voor de zoetekauwen bestemd en heeft een echte kwaliteitssmaak voor kenners, en een verheffende, euforische high. Het is een mix van Blueberry en Amnesia Haze die slechts 9-10 weken nodig heeft om te bloeien – best indrukwekkend voor een Hazesoort.

Genetica 80% sativa - 20% indica
Ouders Blueberry x Amnesia Haze
Bloeitijd 9-10 weken
THC% 20%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 450-600g/m²
Hoogte (binnen) 1.5m
Opbrengst (buiten) 500-550g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Eind Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Zativo Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 8.50
€ 8.50
1 zaadje € 8.50
3 zaden € 21.50
5 zaden € 32.50
10 zaden € 55.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Blue Haze - Vraagt veel onderhoud, maar levert grote beloningen

Als je haar rookt, stroomt Blue Haze op een sappige en fruitige manier langs je smaakpapillen en maakt daarbij haar naam echt waar. De zoete en smaakvolle rook is ongelooflijk mild en veroorzaakt een high die het best omschreven kan worden als ‘inspirerend’.

Blue Haze is majestueus in elk opzicht en groeit uit tot een verbluffende, winterse schoonheid. Naarmate ze de volwassenheid bereikt, krijgen haar toppen een paarse, ijzige kleur. Net als de meerderheid van de Sativa’s ontwikkelt ze een slank postuur en bereikt ze hoogten van ongeveer 1,5 meter. Dankzij haar overgeërfde Indica-eigenschappen is de nogal lange bloeitijd die meestal met een Haze in verband wordt gebracht significant ingekort. Blue Haze bloeit meestal gedurende een periode van 9-10 weken. Blue is dus een enigszins veeleisende dame die veel aandacht en zorg nodig heeft. Kwekers moeten zich bewust zijn van haar zeer gevoelige aard met betrekking tot omgeving en voeding, willen ze deze delicate soort laten floreren. Kwekers die op zoek zijn naar een snel, veerkrachtig marktgewas kunnen beter ergens anders zoeken, want Blue Haze vereist een geduldige hand. Degenen die wel doorzetten zullen rijkelijk beloond worden – een opbrengst van 50 gram per plant verbluffend goede wiet.

Voor wat betreft de medicinale eigenschappen van Blue Haze, mensen die lijden aan angst, stress, slapeloosheid, depressie, pijn en gebrek aan eetlust zullen deze soort zeer effectief vinden.

Blue Haze is absoluut een soort die je wilt delen met vrienden. Ze is zachtaardig en verheffend en mondt uit in een euforische en hoogvliegende high. De kenners die het beste willen, moeten ervoor zorgen dat ze Blue Haze aan hun lijst toevoegen.

Recommended products
Andere producten van Zativo