Blue Cheese Autoflowering (Zativo Seeds)

5/5 (1 ratings)

Blue Cheese Autoflowering is een mix van Blueberry en Cheese, afgemaakt met wat Ruderalis. De automatisch bloeiende eigenschap maakt van Blue Cheese Autoflowering een plant die zeer goed geschikt is voor buitenkwekers die in gebieden wonen met korte zomers. Deze soort is niet mis als het op de cannabinoïdenproductie aankomt - 17% van het eindproduct is THC, maar het CBD-gehalte is ook niet mis.

Genetica 50% indica - 40% sativa - 10% ruderalis
Ouders Blueberry Auto x Cheese Auto
Bloeitijd 10 weken van zaadje tot oogst
THC% 17%
CBD% Hoog
Opbrengst (binnen) 325-400g/m²
Hoogte (binnen) 40-80cm
Opbrengst (buiten) 50-150g/plant
Hoogte (buiten) 70-110cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Zativo Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 6.50
€ 6.50
1 zaadje € 6.50
3 zaden € 17.50
5 zaden € 25.00
10 zaden € 40.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Blue Cheese Autoflowering - Komt met een hoog THC en CBD gehalte

Blue Cheese Autflowering bevat, zoals je waarschijnlijk al geraden had, een mix van Blueberry- en Cheesegenen, afgemaakt met wat Ruderalis om zo een automatische variëteit voort te brengen. Beide ouders waren trouwens al met Ruderalis gekruist voordat ze het bed met elkaar deelden.

De automatische eigenschap maakt Blue Cheese Autoflowering tot een plant die zeer geschikt is voor buitenkwekers die in gebieden wonen waar de zomers kort zijn - binnen slechtst tien weken gaat ze van zaadje naar oogst, en dan produceert deze kleine plant een meer dan bevredigende hoeveelheid zeer harsige en krachtige toppen, namelijk 50-150 gram. Guerrillakwekers zullen verheugd zijn te vernemen dat deze soort zelden hoger wordt dan 110 cm. Over lengte gesproken, in de binnenkweek bereikt Blue Cheese Autoflowering een hoogte van slechts 40-80 cm en levert ze een opbrengst van 325-400 g/m² op.

Blue Cheese Autoflowering is allesbehalve krenterig als het op de productie van cannabinoïden aankomt - 17% van het eindproduct bestaat uit THC en ook het CBD-gehalte is niet mis. Voor wat betreft kleur en geur is Blue Cheese Autoflowering een perfecte mix van haar ouders. De geur is sterk, zoet en fruitig en heeft een aangenaam skunky vleugje. De smaak doet denken aan bessen en kruiden en loopt uit in een nasmaak van milde roomkaas.

Recommended products
Blue Cheese Auto belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Blue Cheese Auto - Wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Zativo