Bubble Kush (Zativo Seeds)

Bubble Kush is het vernuftige resultaat van een kruising tussen twee iconische figuren uit de cannabis wereld: Bubble Gum en OG Kush. Met oogsten van ongeveer 550-600g/m² en 19% THC eindigt ze bij de top. Ondanks haar kracht, heeft de rook een prettige smaak, die doet denken aan Bubble Gum, verweven met de aardse ondertonen van Kush.

Genetica 80% indica - 20% sativa
Ouders Bubble Gum x OG Kush
Bloeitijd 7-8 weken
THC% 19%
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 550-600g/m²
Hoogte (binnen) 80-140cm
Opbrengst (buiten) 600-650g/plant
Hoogte (buiten) 160-200cm
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Zativo Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 6.50
€ 6.50
1 zaadje € 6.50
3 zaden € 17.50
5 zaden € 25.00
10 zaden € 40.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Bubble Kush - Het nageslacht van Bubble Gum en OG Kush

Bubble Kush is het geniale resultaat van een kruising tussen twee iconische figuren uit de cannabis wereld: Bubble Gum en OG Kush. De resulterende genetische combinatie van 80% Indica en 20% Sativa staat garant voor een ontspannen lichaam en geest; de perfecte keuze voor een rustige avond op de bank, terwijl je TV kijkt of gewoon je gedachten nog even de vrije loop laat voor je naar bed gaat.

Omdat Bubble Kush wordt gedomineerd door Indica genetica, zal ze niet torenhoog worden, maar buiten kan ze toch een hoogte bereiken van 160-200cm. In een kweekruimte kan je planten verwachten met een hoogte van 80-140cm. De Indica invloed zien we ook terug in de bloeiperiode; de planten vereisen een bloeiperiode van slechts 7-8 weken om de volwassenheid te bereiken. In de open lucht kan eind september worden geoogst. In beide omgevingen zal Bubble Kush de kweker plezieren met een enorme hoeveelheid, zeer harsige toppen: In de binnenteelt maar liefst 550-600g/m² en buiten ongeveer 600-650 gram per plant.

Mocht de gigantische opbrengst niet genoeg zijn, Bubble Kush levert ook een indrukwekkend krachtig eindproduct! Met 19% THC wordt ze maar door weinig anderen geëvenaard. Ondanks haar kracht heeft de rook een plezierige smaak, die doet denken aan Bubble Gum, verweven met de aardse ondertonen van Kush. Kortom: Een extreem krachtige delicatesse!

Recommended products
Andere producten van Zativo