Exodus Kush (DNA Genetics)

Exodus Kush is een indica dominante hybride, ontstaan uit een Exodus Cheese (UK) en OG Kush. Exodus Kush is daardoor extreem scherp en klein van formaat, zoals de Exodus Cheese, maar heeft de intensiteit heeft van een OG Kush. Ze doet het goed bij de onervaren kweker, bloeit in 9 weken en kan 550g/m² aan toppen leveren. Vergeet dit niet: ze is krachtig en zorgt voor een behoorlijke couchlock.

Genetica 60% indica - 40% sativa
Ouders Exodus Cheese (UK) x OG Kush
Bloeitijd 9 weken
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 450-550g/m²
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Laag
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank DNA Genetics
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 40.00
3 zaden € 40.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Exodus Kush: Cheese en Kush besloten om samen te komen als één

Empirisch bewijs suggereert dat cannabis liefhebbers niet genoeg kunnen krijgen van Kush. Sommigen zeggen dat de perfecte kwaliteit van Kush ongeëvenaard blijft. Anderen zeggen dat de highs buitengewoon zijn. Er zijn veel theorieën rond het Kush enigma, maar één ding is zeker, Kush heeft statistisch gezien de cannabis ervaring verbeterd.

Zoals de naam al doet vermoeden, is Exodus Kush de afstammeling van Exodus Cheese (UK) en OG Kush. Het mengen van elke trivialiteit met OG Kush zou de status van de kruising verhogen, maar Exodus Cheese is geen trivialiteit! Het nauwkeurig stabiliseren en selectieprocessen van Skunk genereerden deze legende. Exodus Kush heeft zo’n sterk kaas aroma dat iedereen die je kweekruimte binnenkomt, bewusteloos op de vloer terecht kan komen, figuurlijk gesproken natuurlijk.

Van binnenkweek kunnen 550g/m² kaasachtige toppen worden verwacht. Ze is een makkelijk te kweken plant en blijft relatief kort. Wat ze mist in de hoogte, compenseert ze in highs. Met krachtige THC-gehaltes, en 60% indica-dominantie, kan een zeer diep en ontspannend gevoel verwacht worden. Cerebrale activiteit zal binnensluipen, als gevolg van het Skunk erfgoed. Met immense outdoor opbrengsten, moet Exodus Kush in oktober worden geoogst om voor eersteklas wiet te zorgen.

Vrienden, het is tijd om cheesy en kushy te worden. Exodus Kush zal je belonen met aroma’s van citroen, benzine en kaas. Dat klinkt misschien als een vreemde combinatie, maar deskundigen bevestigen dat het geweldig ruikt!

  • Het Verhaal Achter Kush

    Kush soorten zijn in feite een van de hoekstenen als het gaat om het kweken van cannabis en zijn gebruikt om een bijna eindeloze lijst met nieuwe varianten te maken. Lees er meer over bij Zativo.

Recommended products
Andere producten van DNA Genetics