3 - Champs Expo Canada
2 - Outdoor Spannabis 2011
2 - Sativa HT Cannabis Cup 2010
2 - Coffeeshop HT Cannabis Cup 2007
2 - Hydro Highlife Cup 2007
3 - Indoor 4th edition Buenos Aires - Argentina 2011
3 - Hydro Highlife Cup 2009
3 - Coffeeshop HT Cannabis Cup 2008
3 - Indoor Bio Spannabis 2008
3 - Hollyweed Cup 2006

Chocolope (DNA Genetics)

4/5 (1 ratings)

Chocolope van DNA Genetics is een kruising tussen de OG Chocolate Thai en Cannalope Haze. Het resultaat is een voor 95% pure sativa met een bloeitijd van 8-9 weken. De zoete chocoladesmaak in combinatie met een geweldige high maakt deze soort geliefd bij vele kwekers en rokers wereldwijd en heeft daarom inmiddels dan ook een flinke prijzenkast bij elkaar gesprokkeld. PS Makkelijk te kweken soort!

Genetica 95% sativa - 5% indica
Ouders OG Chocolate Thai x Cannalope Haze
Bloeitijd 8-9 weken
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 500-600g/m²
Hoogte (binnen) Hoog
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Hoog
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank DNA Genetics
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 35.00
€ 35.00
3 zaden € 35.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

3 - Champs Expo Canada
2 - Outdoor Spannabis 2011
2 - Sativa HT Cannabis Cup 2010
2 - Coffeeshop HT Cannabis Cup 2007
2 - Hydro Highlife Cup 2007
3 - Indoor 4th edition Buenos Aires - Argentina 2011
3 - Hydro Highlife Cup 2009
3 - Coffeeshop HT Cannabis Cup 2008
3 - Indoor Bio Spannabis 2008
3 - Hollyweed Cup 2006
Beschrijving
Beschrijving

Chocolope: een perfecte chocolade sativa, goedgekeurd door DNA Genetics

DNA Genetics ontwikkelde een solide Sativa, genaamd Chocolope. Deze cultivar heeft minstens tien awards gewonnen! Dat is verbazingwekkend! De heerlijke chocolade smaak komt voort uit het vrouwtje van een OG Chocolate Thai, terwijl de korte bloeitijd en potentie afkomstig zijn van het mannetje van een Cannalope Haze. Probeer dit nieuwe chocolade genot. Kom op, het is oké om zo nu en dan te genieten.

Deze 95% sativa-dominante soort eindigt de bloeitijd tussen 8-9 weken. Maar overhaast haar niet; cannabis planten hebben hun tijd nodig om alle noodzakelijke cannabinoïden en terpenen te ontwikkelen die al jouw zintuigen zullen behagen.

Nadat je Chocolope geoogst hebt, zul je ongeveer 600g/m² toppen ervaren. Buitenshuis, zul je waarschijnlijk nog hogere opbrengsten kunnen verwachten, dus maak ruimte! Maar pas op voor de potentiële lengtes! Gebruik snoeitechnieken om Chocolope struikachtiger te maken. Je kunt ook ScrOG op de Chocolope toepassen om de lengtes te beheersen.

Als we het over ruimte hebben, zal de geweldige high veroorzaakt door Chocolope je door de tijd en de ruimte leiden. Je voelt je alsof je wijsheid absorbeert, die alleen bekend door de bewaarders van het universum. Met zijn torenhoge THC-gehalte, zal de potentie van de high je super hoog verheffen!

  • Over De Oorsprong En Geschiedenis Van Cannabis

    De cannabisplant is een wereldfenomeen. De medicinale effecten zijn al duizenden jaren bekend en mensen van alle rangen en standen genieten van de recreatieve high. De geschiedenis van de verspreiding van deze plant toont tevens aan hoezeer ze verweven is met onze beschaving.

  • De Oorsprong Van Thai Soorten

    Thai soorten verschenen in de jaren '60 voor het eerst in de Westerse wereld en werden onmiddellijk een succes. De jaren '60, '70 en '80 zijn lang vervlogen, maar Thai soorten zijn nog steeds op de huidige markt aanwezig, al is dit dan voornamelijk in hybride vorm vanwege de zeer lange bloeiperiode van zuivere Sativa's.

Recommended products
Chocolope is part of or contains the following cannabis genetics
Andere producten van DNA Genetics