Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

TOP 10 AUTOFLOWERING ZADEN

BEKIJK DEZE LIJST MET ONZE TOP 10 BESTVERKOPENDE AUTOFLOWERING CANNABIS ZADEN

Autoflowering cannabis draait helemaal om betrouwbare en snelle oogsten van eersteklas wiet. In tegenstelling tot traditionele cannabissoorten, bloeien autoflowering zaden automatisch naarmate ze ouder worden, in plaats van door veranderende lichtcycli. Autoflowering cannabis planten voltooien hun levenscyclus in ongeveer 9-12 weken. Dit betekent dat buitenkwekers meerdere keren per jaar kunnen oogsten. Ook worden autoflowering planten meestal niet zo groot als de traditionele sativa en indica soorten. Hierdoor zijn ze ideaal als je kweekt in kleine ruimtes of wanneer je niet op wil vallen. Het is logisch dat deze automatische, hands-off aanpak extreem populair geworden is, zeker onder hobbykwekers die een snel een kleine hoeveelheid voor persoonlijk gebruik willen produceren. Om uit te vinden welke soort het beste bij jou past, hebben we een lijst samengesteld met de top 10 bestverkopende, autoflowering cannabis zaden hier bij Zativo, op volgorde van populariteit. Lees snel verder!

 

1. MOBY DICK AUTOFLOWERING - DINAFEM

Moby Dick Autoflowering (Dinafem)
 • Haze Auto x White Widow Auto
 • Sativa-dominant autoflowering
 • Bloeiperiode: 10-11 weken van zaadje tot oogst
 • Verkrijgbaar in verpakkingen van 1, 3, 5 en 10 feminized zaden

Zoals de naam al suggereert, is Moby Dick Autoflowering Dinafems autoflowering versie van hun legendarische cannabis soort, Moby Dick. Dankzij een kruising van Haze Auto x White Widow Autoflowering waren de kwekers van deze beroemde zadenbank in staat deze stabiele soort te produceren. Moby Dick Autoflowering produceert een uitgesproken smaak: Een combinatie van citroen, ceder, wierook en Haze. De opgewekte high is pure cerebrale kracht, die de geest opwekt met intense en langdurige energie, perfect om gemotiveerd te blijven of om de geest te ontlasten. De genen van wereldklasse achter Moby Dick Autoflowering zorgen ervoor dat ze niet alleen een lust voor het oog is, maar ook eenvoudig te kweken en ze ontwikkelt zich met een uitbundige kracht. Moby Dick Autoflowering kan 1,3 meter hoog worden een oogst produceren van tot wel 230 gram per plant, afhankelijk van de gebruikte kweekmethode. Ze ontwikkelt zich in 10-11 weken van zaadje tot oogst, wat misschien wel een beetje lang is voor een autoflowering soort, maar over het algemeen toch als snel kan worden beschouwd. Ze is het wachten sowieso meer dan waard, want de geproduceerde toppen druipen werkelijk van de hars.

Lees meer over Moby Dick Autoflowering.

 

2. BIG BANG AUTOFLOWERING - GREENHOUSE SEEDS

Big Bang Autoflowering (Greenhouse Seeds)
 • Skunk x El Niño x Northern Lights x ruderalis
 • Indica-dominant autoflowering
 • Bloeiperiode: 8 weken van zaadje tot oogst
 • Verkrijgbaar in verpakkingen van 3, 5 en 10 feminized zaden

Greenhouse Seeds heeft een reputatie voor het produceren van bijzondere cannabis zaden en hun populaire Big Bang Autoflowering ontkomt niet aan deze trend. Ze is de complexe mix van Skunk x El Niño x Northern Lights x Ruderalis en het resultaat is een allround ster die in zo'n beetje elke situatie uitblinkt. Ze kan het hele jaar door binnen of buiten worden gekweekt, zolang de temperatuur maar boven de 10 graden Celsius blijft. Big Bang Autoflowering is ook zeer goed bestand tegen beginnersfouten en ziektes en daarom is ze prima geschikt voor iedereen die in het diepe wil duiken met hun eerste auto soort, of voor personen die zoeken naar wat hoogwaardige genen om mee te werken. De door Big Bang Autoflowering geproduceerde high is zowel kalmerend als ontspannend, maar ze is niet te overheersend. Als je haar kweekt, kan je verwachten dat ze ongeveer 1 meter hoog wordt, al kan ze met training kleiner worden gehouden. Big Bang Autoflowering heeft een bloeiperiode van 8 weken en kan tot 900 gram per vierkante meter produceren, onder optimale omstandigheden.

Lees meer over Big Bang Autoflowering.

 

3. JACK 47 AUTO - SWEET SEEDS

Jack 47 Auto (Sweet Seeds)
 • Jack Herer Auto x AK-74
 • Sativa-dominant autoflowering
 • Bloeiperiode: 9 weken van zaadje tot oogst
 • Verkrijgbaar in verpakkingen van 3, 5 en 10 feminized zaden

Jack 47 Auto van Sweet Seeds is het resultaat van jaren hard werken en kweken. Ze is een derde generatie hybride, gecreëerd door het kruisen van de legendarische Jack Herer met de meervoudig bekroonde AK-47. Zoals je zou verwachten met zo'n sterke, genetische achtergrond, bezit Jack 47 Auto alle kwaliteiten waar autokwekers naar zoeken en ze heeft haar plaats op deze lijst verdiend als een van de beste autoflowering variëteiten op de huidige markt. Jack 47 Auto produceert een zoete wierooksmaak en is in staat een krachtige knock-out high op te wekken, waarbij ze trouw blijft aan haar erfgoed. Als het gaat om hoogte, kan Jack 47 Auto tot 1,2 meter hoog worden, waarbij ze op meerdere locaties dichte, compacte en zeer harsachtige toppen ontwikkelt. Ze is daarom in staat om overvloedige oogsten te produceren, mogelijk tot wel 600 gram per vierkante meter, of buiten 200 gram per plant. Jack 47 Auto ontwikkelt zich in slechts 9 weken van zaadje tot oogst.

Lees meer over Jack 47 Auto.

 

4. AUTOULTIMATE - DUTCH PASSION

AutoUltimate (Dutch Passion)
 • The Ultimate x AutoMazar
 • Indica/sativa autoflowering
 • Bloeiperiode: 10 weken van zaadje tot oogst
 • Verkrijgbaar in verpakkingen van 3 en 7 feminized zaden

AutoUltimate is een van de paradepaardjes uit de Dutch Passion catalogus. Het is een extreem populaire variëteit die veel te bieden heeft. Geen wonder dat klanten er zo dol op zijn. Ze is de auto versie van Dutch Passions "The Ultimate" en ze is ontstaan uit een kruising van The Ultimate met de beruchte AutoMazar. Het resultaat is een goed gebalanceerde godin die consistentie, kwaliteit en grote oogsten combineert. Ze produceert een intens citrusvruchten aroma die zowel fris als helder is. Dit werkt door in haar smaak, waaraan ook een beetje vochtige zaligheid wordt toegevoegd. Omdat haar achtergrond zeer prestigieus is, wekt ze ook een zeer krachtige high op en ze is in staat razendsnel door je hele lijf te razen. Tijdens de groei produceert AutoUltimate zeer strakke en compacte toppen en ze wordt ongeveer 1 meter hoog. Ze ontwikkelt zich van zaadje tot oogst in 10 weken.

Lees meer over AutoUltimate.

 

5. CANDY KUSH - AUTO SEEDS

Candy Kush (Auto Seeds)
 • Auto Pounder x Kush
 • Indica-dominant autoflowering
 • Bloeiperiode: 9-10 weken van zaadje tot oogst
 • Verkrijgbaar in verpakkingen van 3 en 5 feminized zaden

Candy Kush van Auto Seeds brengt de genen van hun eigen Auto Pounder samen met die van wat van de beste Californische Kush. Het resultaat is een verbazingwekkend zoete soort die eenvoudig te kweken is en ook hoogwaardige oogsten eersteklas toppen produceert. Ze blijft klein, zelfs voor een autoflowering cannabis soort, ongeveer 60cm hoog, maar ze staat absoluut haar mannetje als het tijd wordt voor de oogst. Daarom is ze zeer geschikt voor beginners die meer willen leren over kweken, of voor personen die kampen met een ruimtegebrek, maar wel een hoogwaardige oogst willen met een snelle doorlooptijd. Candy Kush kan zich in slechts 9-10 weken ontwikkelen van zaadje tot oogst en ze kan dan tot 400 gram per vierkante meter produceren. De geproduceerde smaak wordt ietwat door karamel overheerst en de high is een indica high, die de nadruk legt op het ontspannen van het lichaam in een relaxte zaligheid, perfect voor bankhangen.

Lees meer over Candy Kush.

 

6. AUTO WHITE WIDOW - PYRAMID SEEDS

Auto White Widow (Pyramid Seeds)
 • White Widow x ruderalis
 • Indica/sativa autoflowering
 • Bloeiperiode: 8-9 weken van zaadje tot oogst
 • Verkrijgbaar in verpakkingen van 1, 3 en 5 feminized zaden

Elke roker heeft wel gehoord van de beruchte White Widow; ze is een old-school legende die tegenwoordig nog net zo populair is in de Amsterdamse coffeeshops als 20 jaar geleden. Nou, om White Widow naar de auto scène te helpen, heeft Pyramid Seeds haar eigen Auto White Widow gecreëerd. Auto White Widow, een combinatie van White Widow x Ruderalis, blijft zo trouw aan het origineel als mogelijk. Ze heeft een zoete, maar toch aardse, smaak en is in staat om een bijna hallucinogene, krachtige high op te wekken; verwacht te worden gestimuleerd terwijl het lichaam wordt gesust en gekalmeerd. Voor wat betreft de kweekeigenschappen, Auto White Widow kan tot 1,2 meter hoog worden en is in staat tot 500 gram eersteklas wiet te produceren in slechts 8-9 weken. Ze is een beproefde klassieker die absoluut een plaatsje verdient op deze lijst met de beste autoflowering cannabis zaden.

Lees meer over Auto White Widow.

 

7. NORTHERN LIGHT AUTOMATIC - ROYAL QUEEN SEEDS

Northern Light Automatic (Royal Queen Seeds)
 • Northern Light x ruderalis
 • Indica-dominant autoflowering
 • Bloeiperiode: 9-10 weken van zaadje tot oogst
 • Verkrijgbaar in verpakkingen van 1, 3, 5 en 10 feminized zaden

Northern Light is wederom een old-school legende die een nieuw leven krijgt in een autoflowering vorm. Deze keer heeft Royal Queen Seeds de klus geklaard en dit heeft ervoor gezorgd dat Northern Light Automatic een plaats heeft veroverd als een van de bestverkopende autoflowering zaden hier bij Zativo. Deze indica dominante soort, verkregen uit een kruising van een originele Northern Light x Ruderalis, bezit alle kracht en smaak van haar ouder. Northern Light Automatic produceert een sappige en zoete rook en ontspant het lichaam met haar klassieke en geliefde lichamelijke stone, waarmee de pijntjes van de dag verdwijnen. Ze is in staat om zich in 9-10 weken van zaadje tot oogst te ontwikkelen, wordt 1,2 meter hoog en kan grofweg 200 gram krachtige cannabis produceren onder optimale omstandigheden. Haar goed afgeronde aard zal zowel beginners als veteranen plezieren, omdat iedereen fatsoenlijke resultaten kan behalen, terwijl veteranen echt grensverleggend te werk kunnen gaan.

Lees meer over Northern Light Automatic.

 

8. PINEAPPLE EXPRESS AUTO - BARNEY'S FARM

Pineapple Express Auto (Barney's Farm)
 • (Skunk #1 x Cheese) x ruderalis
 • Indica-dominant autoflowering
 • Bloeiperiode: 9-10 weken van zaadje tot oogst
 • Available in packaging of 3 and 5 feminized seeds

Pineapple Express Auto heeft de harten gestolen van stoners over de hele wereld. Ze staat synoniem aan geweldige kwaliteit en een rook van connaisseurs niveau. Deze geweldige autoflowering versie van Pineapple Chunk van Barney's Farm is niet anders en heeft alle geliefde eigenschappen van het origineel behouden. Pineapple Express Auto is gemaakt door het kruisen van de bekroonde Pineapple Chunk met Ruderalis en ze heeft een uitgesproken, fruitige smaak en een indica dominante high. De high sijpelt door het lichaam, waardoor het volledig ontspant, terwijl ook de geest wordt gekalmeerd. Ze is de perfecte cannabis om bij te ontspannen en geweldig voor een luie dag met vrienden. De plant is zeer compact en wordt slechts 50cm hoog. Desondanks kan de oogst tot wel 400 gram per vierkante meter bedragen en ze ontwikkelt zich in slechts 9-10 weken van zaadje tot oogst. Ze heeft veel positieve punten!

Lees meer over Pineapple Express Auto.

 

9. CRITICAL MASS AUTOMATIC - BIG BUDDHA SEEDS

Critical Mass Automatic (Big Buddha Seeds)
 • Critical Mass x reversed Big Buddha’s Automatic
 • Indica-dominant autoflowering
 • Bloeiperiode: 9-11 weken van zaadje tot oogst
 • Verkrijgbaar in verpakkingen van 5 en 10 feminized zaden

Critical Mass Automatic, een mix van Critical Mass x reversed Big Buddha's Automatic, heeft veel te bieden. Big Buddha Seeds heeft een reputatie voor het produceren van genen van topklasse en dit geldt zeker voor deze soort. Critical Mass Automatic draait helemaal om grote oosten en razendsnelle doorlooptijden. Haar smaak en aroma zijn beiden scherp en zoet, met klassieke vochtige en kruidige ondertonen. De opgewekte high, indica georiënteerd, zinkt het lichaam in een super stone en de langdurige high laat spanning wegsmelten. Critical Mass Automatic is extreem eenvoudig te kweken, is vergevingsgezind en groeit uitbundig. Daarom heeft ze de meer ervaren kweker, die gevorderde technieken wil oefenen, veel te bieden, maar dit geldt ook voor de beginner die misschien nog wat fouten maakt. Critical Mass Automatic ontwikkelt zich in ongeveer 9-11 weken van zaadje tot oogst.

Lees meer over Critical Mass Automatic.

 

10. SKUNK #1 AUTOMATIC - SENSI SEEDS

Skunk #1 Automatic (Sensi Seeds)
 • Skunk #1 x ruderalis
 • Indica-dominant autoflowering
 • Bloeiperiode: 9-10 weken van zaadje tot oogst
 • Verkrijgbaar in verpakkingen van 3, 5 en 10 feminized zaden

Als laatste, maar niet de minste, op de lijst vinden we Skunk #1 Automatic van Sensi Seeds, een indica dominante klassieker waar bijna elke stoner van zal genieten. Skunk #1 heeft een rijke historie die meer dan 30 jaar teruggaat. Daarom wordt ze beschouwd als een van de hoekstenen van de cannabis wereld en ze staat enorm hoog in aanzien. Skunk #1 Automatic is niet anders en biedt alle eigenschappen van Skunk #1 in een volledig geautomatiseerd pakketje. Ze produceert dezelfde prikkelende smaak en aroma, maar ook de krachtige, maar toch gebalanceerde, high die over de hele wereld zo geliefd is. Voor wat betreft kweekeigenschappen, kan Skunk #1 Automatic zich in slechts 6-7 weken van zaadje tot oogst ontwikkelen en ze kan oogsten produceren die elke hobbykweker, op zoek naar een klassieker voor zijn persoonlijke stash, zal plezieren. Omdat ze zo'n solide, genetische achtergrond heeft, is ze ook eenvoudig te kweken. Ze is veerkrachtig en blijft consistent. Een lijst van de beste autoflowering cannabis zaden zou niet compleet zijn zonder Skunk #1 Automatic!

Lees meer over Skunk #1 Automatic.