Jack 47 Auto (Sweet Seeds)

Sweet Seeds heeft last van megalomane ideeën. Het kruisen van Jack Herer met AK-47 Auto is krankzinnig! Jack 47 Auto heeft 75% sativa invloeden, die verantwoordelijk zijn voor een kristalheldere high die de creativiteit versterkt. Als je houdt van efficiëntie en oogsten tot 600g/m², moet je deze proberen. Grote, hars beladen toppen met citroensmaken kunnen na 9-10 weken worden verwacht.

Genetica 75% sativa - 15% indica - 10% ruderalis
Ouders Jack Herer x AK-47 Auto
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 450-600g/m²
Hoogte (binnen) 50-120cm
Opbrengst (buiten) 50-200g/plant
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sweet Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 36.00
3 zaden € 36.00
5 zaden € 55.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Jack 47 Auto: Verwacht extreme kracht van deze geliefde autoflower

Sweet Seeds ontwikkelde Jack 47 Auto, een van de meest krachtige autoflowers op de markt; het THC niveau breekt alle records. Deze sativa-dominante soort neemt de gebruiker mee op een ruimtereis en de aroma's zijn verrukkelijk. Het is, op zijn zachtst gezegd, een geweldige soort en cannabis connaisseurs zijn stapelgek op deze variant. Laten we eens ontdekken wat Jack 47 Auto te bieden heeft.

JACK 47 AUTO - GENETICA EN EFFECTEN

Sweet Seeds haalde haar zeer speciale Jack Herer fenotype tevoorschijn en introduceerde haar aan de elite AK 47 Auto. De Jack Herer soort is, uiteraard, vernoemd naar de legende zelf. De soorten konden het prima vinden met elkaar en produceerden een krachtige hybride. Deze ganja afstammeling, Jack 47 Auto, werd hun grote trots. Verwacht 75% sativa, 15% indica en 10% ruderalis genetica, waardoor deze soort stimulerend werkt. Dit is perfect voor een kunstzinnig moment, maar ook voor activiteiten waarbij ambitie en creatief denken nodig is, omdat de grenzen van de creativiteit worden verlegd. Zoals vermeld, is het THC niveau vrij hoog en dus er zijn zeer kleine hoeveelheden nodig om de gewenste effecten te bereiken.

JACK 47 AUTO - ONTWIKKELING

Deze soort bereikt een standaard hoogte voor een autoflowering plant. Zowel binnen als buiten zal Jack 47 Auto ongeveer 50-120cm hoog worden. De opbrengst bestaat uit zeer krachtige toppen, ongeveer 450-600g/m². Buitenkwekers zien ongeveer 50-200g/plant, wat vrij gul is voor een autoflowering soort. De levenscyclus van deze schoonheid duurt ongeveer 9-10 weken, van zaad tot oogst. Als je buiten autoflowering soorten wil kweken, moet je de zaden planten voordat de 2 warmste maanden van het jaar arriveren. Hierdoor kan de plant de maximale hoeveelheid energie ontvangen van de zon.

Recommended products
Andere producten van Sweet Seeds