San Fernando Lemon Kush (Sweet Seeds)

San Fernando Lemon Kush is een aantrekkelijke uitbreiding van de USA genetica-lijn van Sweet Seeds. Een sativa-dominante hybride, gekruist uit twee klonen met OG Kush-genetica - San Fernando en Kosher Kush. Het resultaat is een buitengewone hybride met een grote opbrengst heerlijke toppen met een citroensmaak, bedekt met kristallen en daardoor uitstekend geschikt voor het extraheren van harsen.
Genetica 65% sativa / 35% indica
Ouders San Fernando Valley OG Kush x Kosher Kush
Bloeitijd 9 weken
THC% Onbekend
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 450-600 g/m²
Hoogte (binnen) Onbekend
Opbrengst (buiten) 450-700g/plant
Hoogte (buiten) Onbekend
Oogsttijd (buiten) September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sweet Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 36.00
3 zaden € 36.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

San Fernando Lemon Kush: sativa-dominante, zalige citroensnoepjes

San Fernando Lemon Kush is een sativa-dominante hybride gecreëerd door Sweet Seeds. Ze is het resultaat van een uitstekende hybridisatie. Deze smaakvolle strain werd ontwikkeld door het kruisen van twee klonen afkomstig van USA genetica.

SAN FERNANDO LEMON KUSH - GENETICA

San Fernando Lemon Kush is een van de USA variëteiten van Sweet Seeds, die gecreëerd worden uit de allerbeste genetica uit de V.S. Door het kruisen van twee klonen uit de OG Kush familie werd een ster geboren. De twee ouders in kwestie waren een kloon van de San Fernando Valley Kush met een waanzinnig citroenaroma (verkregen door de Lemon Thai afkomst) en een kloon van de Kosher Kush, beiden afkomstig van de OG Kush familie. Deze mix heeft een sativa:indica-verhouding van 65:35.

SAN FERNANDO LEMON KUSH - KWEKEN

Sweet Seeds is erin geslaagd een sterke strain te kweken die het zowel binnen als buiten erg goed doet. De bloeiperiode bedraagt 9 weken; in die periode produceert ze enorme bloemkelken die bedekt zijn met trichomen. Ze is derhalve uitermate geschikt voor het extraheren van hars. Deze fantastische toppen zorgen voor een geweldige opbrengst van 450-600g/m² bij de binnenkweek, of 450-600g/plant buitenshuis.

SAN FERNANDO LEMON KUSH - EFFECTEN

De toppen van de San Fernando Lemon Kush hebben een sterk en prettig aroma. De prominente aanwezigheid van het terpeen "limoneen" zorgt voor een sterk citroenaroma, met op de achtergrond vleugjes kruiden, versgezaagd hout, en cipressen. Deze betoverende smaken zorgen voor een fantastische actieve high. Scoor deze zaden en geniet van de zegeningen van citroensnoepjes.

Recommended products
Andere producten van Sweet Seeds