2 - Best Indica at Amsterdam Unity Cup 2015

Bad Azz Kush (Barney's Farm)

Los Angeles is het bolwerk van de Amerikaanse cannabis cultuur en de geboorteplaats van Bad Azz Kush. Kwekers uit L.A. kruisten Original OG, Afghan Kush en Urkel. Bad Azz Kush vraagt 55-60 dagen bloeien en produceert tot 700g/m². Ze werd vernoemd naar Bad Azz, de West Coast rapper, vriend van Barney's Farm en lid van DPGC (Dog Pound Gangsta Crips). Zuivere Indica & badass wiet!

Genetica 100% indica
Ouders Original OG x Urkel x Afghan Kush
Bloeitijd 55-60 dagen
THC% 24%
CBD% 1.1%
Opbrengst (binnen) 700g/m²
Hoogte (binnen) 100-110cm
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Laag
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Barney's Farm
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
3 zaden € 25.00
5 zaden € 56.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

2 - Best Indica at Amsterdam Unity Cup 2015
Beschrijving
Beschrijving

Bad Azz Kush: 100% Indica soort met circa 24% THC!

De naam "Bad Azz Kush" heeft twee betekenissen: "Badass Kush" en "Bad as Kush". Deze badass soort draagt een van de coolste namen die er zijn in de ganja gemeenschap. De soort heeft niet alleen een badass naam, maar zijn genen zijn ook, nou ja, badass.

Deze soort komt uit de stad van de engelen, L.A. De genetica zijn 100% indica. Voor jullie als couck-lock liefhebbers, zingt dit beest zoete slaapliedjes, terwijl je je heerlijk ontspant, en bijna wegzinkt in de bank.

Deze prachtige soort kent zijn oorsprong in de Original OG, Urkel en Afghan; destijds wisten deze soorten weinig van de badass legende die ze zouden voortbrengen in deze wereld.

De bloeiperiode duurt tussen de 55-60 dagen. Het CBD-gehalte ligt rond de 1.1%, wat een aardige hoeveelheid is. We zijn er niet zeker van of je de volgende informatie wel aankunt. Maak je klaar; hier komt het. Het THC-gehalte van Bad Azz Kush is 24%!!! We weten het, je springt door de kamer van enthousiasme; koel een beetje af, en ga door met lezen.

De opbrengsten van binnenkweek bedragen circa 700g/m², wat meer dan royaal is. Je zult grote met kristallen bedekte toppen krijgen, wat wil je nog meer? Bij buitenkweek kun je rijkelijke oogsten verwachten.

Bad Azz Kush is klein, wordt zo'n 100-110cm hoog bij binnenkweek. Bij buitenkweek blijft deze bad boy ook klein, wat geweldig is in het geval van beperkte ruimte en voor beginnende kwekers.

Met zijn aroma's van bosvruchten, verheffende THC-levels, en zuivere genen, verdient deze fantastische wietsoort zeker de zwarte band in ganja perfectie. Wil je een badass worden? Kweek Bad Azz Kush.

  • Het Verhaal Achter Kush

    Kush soorten zijn in feite een van de hoekstenen als het gaat om het kweken van cannabis en zijn gebruikt om een bijna eindeloze lijst met nieuwe varianten te maken. Lees er meer over bij Zativo.

Recommended products
Andere producten van Barney's Farm