Critical Kush Auto (Barney's Farm)

Deze autoflowering variant van Critical Kush vraagt slechts 10-11 weken om met hars beladen toppen te produceren die overheerlijk smaken. Critical Kush Auto heeft een beestachtige houding als het gaat om de productie van toppen. Wanneer de juiste hoeveelheden water en mest worden gegeven, zal ze vette toppen ontwikkelen. Blijft kleiner dan 100cm, waarbij 70cm gemiddeld is. Eenvoudig te kweken!

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders Critical Kush x ruderalis
Bloeitijd 70-80 dagen van zaadje tot oogst
THC% Laag
CBD% Hoog
Opbrengst (binnen) 300-550g/m²
Hoogte (binnen) 70-80cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Barney's Farm
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
3 zaden € 25.00
5 zaden € 53.50
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Critical Kush Auto: Populaire autoflowering variëteit van Barney's Farm.

Critical Kush Auto van Barney's Farm is een prima autoflowering indica-dominante hybride die imponeert met een aantal fantastische eigenschappen. Ze hebben haar bij Barney's Farm gecreëerd door het kruisen met ruderalis autoflowering-genen en hun eigen immens populaire Critical Kush. Dat resulteerde in een super eenvoudig te kweken autoflower die niet alleen makkelijk en snel groeit maar ook geen concessies doet als het op smaak of rookplezier aankomt.

Omdat het een autoflower is, kost het weinig moeite om haar te kweken, want ze doet het overal goed zolang ze maar water en een beetje voeding krijgt. Na een korte tijd, van 10 tot 11 weken van zaad tot oogst, zal de Critical Kush Auto je ruimschoots belonen met een overvloed van heerlijk ruikende toppen die vol met hars zitten.

Critical Kush Auto is nu niet bepaald een grote plant. Ze zal niet hoger dan 100 cm. worden, de meeste planten zullen gemiddeld zo'n 70 cm. hoog worden. Ze zal een aantal zijtakken ontwikkelen die vol komen te zitten met zeer compacte, zware colas. Door haar kleine maatje is ze een goede keus voor bijna elke soort kweekruimte en bij guerrillakweek. Je kunt een oogst tegemoet zien van 550g/m² als je haar binnen kweekt.

Deze voor 90% indica heeft een heerlijke smaak met aarde-achtige dennen aroma's, en er is natuurlijk ook de aanwezigheid van Kush te proeven die ze van haar oudere zusje heeft meegekregen. Met een THC-gehalte van ongeveer 15% en 1,5% CBD heeft ze een sterke uitwerking die erg ontspannend is, zoals je van een eersteklas indica mag verwachten. Dankzij het CBD-gehalte kan ze ook een goede keus zijn voor medicinale gebruikers die op zoek zijn naar een goede strain voor pijnbestrijding of bij slaapproblemen.

Recommended products
Andere producten van Barney's Farm