Phatt Fruity (Barney's Farm)

Phatt Fruity is een behoorlijk interessante soort uit de catalogus van Barney's Farm, die verkregen is door het kruisen van genetica vanuit de hele wereld. Ze bevat wat Afghani x Mexican x Northern Indian en het resultaat is een zoete, pittige strain met een kalme, meditatieve high. Phatt Fruity heeft een hoge weerstand tegen schimmel, een bloeiperiode van 55-60 dagen en levert ca. 550g/m².

Genetica 70% indica - 30% sativa
Ouders Afghani x North Indian x Mexican
Bloeitijd 55-60 dagen
THC% 19%
CBD% 1.3%
Opbrengst (binnen) 550g/m²
Hoogte (binnen) 70-80cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Laag
Oogsttijd (buiten) Einde September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Barney's Farm
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 29.00
5 zaden € 29.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Phatt Fruity: Indica-dominante hybride met internationale genenpoel

Phatt Fruity is een indica-dominante hybride die je gepresenteerd wordt door de getalenteerde breeders van Barney's Farm. Het is een interessante strain met een achtergrond die de hele wereld omspant, met een mix van genen uit Noord-India, Pakistan en Mexico. Bij deze strain zijn de indica-genen dominanter dan de sativa-genen, met een verhouding 70:30, in het voordeel van de eerstgenoemde, en die kenmerken tonen zich tijdens de groei: snelbloeiend en klein.

Met de structuur van de verschillende genetica heeft Barney's Farm er voor gezorgd dat de Phatt Fruity een stabiele en sterke strain is, die erg resistent is tegen schimmels en zowel binnen als buiten gekweekt kan worden. Buitenkwekers in stedelijke gebieden zullen tevreden zijn met deze strain, want ze blijft met haar hoogte van 70-80cm erg klein, en heeft een korte bloeiperiode van 55-60 dagen. Gedurende deze periode produceert ze een stevige opbrengst van 550 g/m².

Haar aroma is zoet en muskusachtig met hier en daar een vleugje bessen en aardachtige kruiden. Als je haar rookt is de buzz die je voelt kalm en relaxed, met het gevaar dat je niet meer van de bank komt. Desalniettemin is het een potente indica-high, want het THC-gehalte kan wel 19% bedragen.

Deze toevoeging aan de zadenbank van Barney's Farm zal je zeker niet teleurstellen. Met haar verbazingwekkende aroma's uit verschillende streken van de wereld, fantastische groeikenmerken - klein en kort met een hoge opbrengst - zal Phatt Fruity zelfs de behoeften van de meest veeleisende kwekers bevredigen.

Recommended products
Andere producten van Barney's Farm