1 - High Times Cannabis Cup 2002

Morning Glory (Barney's Farm)

Morning Glory is een gefeminiseerde kruising tussen Afghani, Hawaiian en Skunk, wat resulteerde in een gefeminiseerde 60% sativa en 40% indica hybride, die hoogproductief is onder de juiste omstandigheden. De toppen smaken naar bosvruchten en kunnen na 9-10 weken worden geoogst. Ze wordt 90-100cm hoog en kan buiten en binnen worden gekweekt, want ze kan tegen koelere klimaten. 2002 cup winnaar.

Genetica 60% sativa - 40% indica
Ouders Afgani x Hawaiian x Skunk #1
Bloeitijd 60-65 dagen
THC% Hoog
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 550g/m²
Hoogte (binnen) 90-100cm
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Begin Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Barney's Farm
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
3 zaden € 25.00
5 zaden € 54.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - High Times Cannabis Cup 2002
Beschrijving
Beschrijving

Morning Glory: Wake and Bake met deze glorieuze indica-sativa hybride

Morning Glory is een legendarische variëteit die heeft bijgedragen aan de wake-n-bake cultuur. Deze winnaar van de 2002 High Times Cannabis Cup heeft de wereld een flink stuk gelukkiger gemaakt. Deze glorieuze variëteit is absoluut de trots en vreugde van Barney's Farm.

Er was eens een triootje met Afghaanse Indica, een Hawaïaanse en Skunk #1. En toen hun liefdeskind het levenslicht zag, was het een glorieuze dag; Morning Glory kwam ter wereld.

Deze legendarische hybride bestaat voor 60% uit sativa en voor 40% uit indica genetica. De effecten van Morning Glory kunnen het best omschreven worden als "cerebraal", en dat komt door de sativa genen en de Skunk erfenis.

Het THC-gehalte wordt als hoog beschouwd, het is absoluut een potente strain. Je zult zeker niet teleurgesteld zijn als je de met sneeuwwitte trichomen bedekte toppen begint te zien.

De bloeiperiode duurt ongeveer 60-65 dagen. Het is van groot belang om niet te vroeg te oogsten, de toppen hebben tijd nodig om hun noodzakelijke cannabinoïden en terpenen te produceren. Probeer deze glorieuze strain begin October te oogsten als je haar buiten kweekt.

Morning Glory zal ongeveer 550g/m² opleveren als je haar binnen kweekt. Ze kan zelfs meer opbrengen als je een ervaren kweker bent. Bij acties buitenshuis levert deze variëteit een fatsoenlijke oogst; volgens Barney's Farm kan ze buiten in de perfecte condities belachelijke hoeveelheden toppen opleveren. Als je de Morning Glory binnen kweekt zal ze ongeveer 90-100cm hoog worden. Voor de ganja-liefhebbers die op zonne-energie draaien zal deze soort een gemiddelde hoogte bereiken.

Kweek deze strain en laat je overdonderen door haar glorie! Sta niet raar te kijken als je halo's rond de bovenste toppen begint waar te nemen. Bekijk je trichomen maar eens door een microscoop, die zien er uit een heel legioen engeltjes.

Recommended products
Morning Glory is part of or contains the following cannabis genetics
Andere producten van Barney's Farm