8 Ball Kush (Barney's Farm)

8 Ball Kush van Barney's Farm combineert de taaie genen van Kush varianten uit de Afghaanse/Pakistaanse bergen om een zeer veerkrachtige en eenvoudige strain te maken die de meeste fouten en kweekomstandigheden tolereert. Ze produceert een pittige Kush smaak en high. 8 Ball Kush bloeit in 50-55 dagen en kan tot 550g/m² produceren.

Genetica 100% indica
Ouders Afghanistan x Pakistan
Bloeitijd 50-55 dagen
THC% 20%
CBD% 0.6
Opbrengst (binnen) 550g/m²
Hoogte (binnen) 70-80cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Barney's Farm
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
3 zaden € 25.00
5 zaden € 49.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

8 Ball Kush: Pure indica, rechtstreeks uit het Hindu Kush gebied

8 Ball Kush is een zuivere indica variëteit, geperfectioneerd door Barney's Farm. Door het gebruiken van sterke genetica van zeer goede kwaliteit uit de Hindu Kush bergstreek (op de grens van Afghanistan en Pakistan) waar de legendarische Kush nakomelingen vandaan komen, is Barney's Farm er in geslaagd een zeer bestendige en eenvoudig te kweken strain te creëeren, die het ook in moeilijke omstandigheden goed doet. De genetische achtergrond bestaat uit 100% indica, en die kenmerken zijn gedurende het hele kweekproces goed waar te nemen.

Dankzij haar legendarische en veerkrachtige erfenis doet de 8 Ball Kush het erg goed in de meeste omstandigheden, warm, koud, binnen of buiten. Vanwege de zuivere indica genen blijft ze klein en gedrongen, met een gemiddelde hoogte van 70-80cm en daarom is deze strain zeer geschikt voor SOG en ScrOG kweektechnieken. Gedrurende de bloeiperiode van 50-55 dagen groeit de 8 Ball Kush wijd uiteen en produceert compacte, zware toppen die zullen zorgen voor een fantastische gemiddelde opbrengst van 550g/m².

Als je je afvraagt waar de smaak en buzz van deze strain vandaan komen kun je maar aan één ding denken - de klassieke Kush. De onmiskenbare smaak van Kush - een bitterzoet aardachtig aroma met een kruidige nasmaak - gaat hand in hand met de ontspannen high die er op volgt. Een bijna direct euforisch begin, gevolgd door een intens ontspannende fysieke buzz.

Beginnende kwekers hoeven niet verder te zoeken met de 8 Ball Kush. Met een genetische achtergrond van de allerbeste Hindu Kush variëteiten is deze strain behoorlijk veerkrachtig. Een bijna onfeilbare strain die veel compacte Kush-toppen produceert - wij zijn van mening dat deze feiten voor zich spreken.

Recommended products
Andere producten van Barney's Farm