Dr. Grinspoon (Barney's Farm)

Dr. Grinspoon, vernoemd naar de beroemde cannabis actievoerder en onderzoeker, is een genetische krachtpatser die alles bevat waar we zo van houden bij old-school sativa strains. Haar aroma is intens en sterk en verandert bij het roken in een langdurige, torenhoge, cerebrale storm in je hoofd. Dr. Grinspoon van Barney's Farm bloeit in 90-100 dagen en levert tot 400g/m² klassieke marihuana.

Genetica 100% sativa
Ouders Dr. Grinspoon
Bloeitijd 13-14 weken
THC% Hoog
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 300-400g/m²
Hoogte (binnen) 150-175cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Hoog
Oogsttijd (buiten) Eind Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Barney's Farm
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 32.00
3 zaden € 32.00
5 zaden € 45.37
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Dr. Grinspoon: een zuivere sativa van onvoorstelbare kwaliteit

Deze buitengewone strain is vernoemd naar het buitenbeentje, en een voorvechter voor cannabis, Dr. Lester Grinspoon. Gedurende het onderzoeken van de nadelige effecten van marihuana in de jaren '60, kwam Lester tot de conclusie dat de massa verkeerd werd voorgelicht, en dat marihuana helemaal niet zo negatief was als door de media verspreid werd. Daarna begon zijn loopbaan als ganja-activist.

Dr. Grinspoon van Barney's Farm is een zuivere 100% sativa, waar je opgewekte, vrolijke gevoelens van krijgt. Als je er eens een pijpje van wilt roken om te testen, probeer deze strain dan maar eens... ze zal je absoluut niet teleurstellen. En voor de puristen; dit is echt wat voor jullie. Dr. Grinspoon onderscheidt zich van alle andere Sativa's die er zijn; de toppen zijn erg slank en groeien vanuit de cola's, de kelken zijn relatief groot.

Voor deze strain moet je over geduld beschikken. Het duurt bij Dr. Grinspoon 13 tot 14 weken voor ze klaar is met bloeien, dat wordt beschouwd als relatief lang. Hoewel, als je graag sativa's kweekt, dien je deze heerlijkheid ook in je assortiment te hebben.

Je kunt hoge THC-gehaltes van deze strain verwachten. Zodra de trichomen van kleur beginnen te veranderen zien de kelken er uit als oogverblindende parels, klaar om geoogst te worden.

De opbrengst van de binnenkweek kan oplopen van 300 tot 400 gr/m². Het moet gezegd worden dat dit geen opzienbarende opbrengst is, maar de toppen zullen je met hun verbazingwekkende kwaliteiten ruimschoots tevreden stellen. Buitenkwekers kunnen rekenen op een gemiddelde opbrengst. Zorg er voor dat je eind oktober oogst als je buiten kweekt.

Binnen kan Dr. Grinspoon 150 tot 175cm hoog worden; zorg er wel voor dat ze genoeg ruimte heeft, want dat heeft ze echt nodig. Buitenkwekers kunnen er op rekenen dat deze strain heel hoog kan worden.

Deze buitengewone, en zeldzame strain is echt iets voor cannabis-connoiseurs. Als je het aandurft om uit je schulp te komen, en zin hebt in een avontuurtje, is Dr. Grinspoon voor je beschikbaar.

Recommended products
Andere producten van Barney's Farm