LSD (Barney's Farm)

LSD, een mix van Skunk #1 x Mazar, van Barney's Farm is een bekroonde cannabis strain, vernoemd naar haar vermogen een mistige, euforische high op te wekken met krachtige, trippy effecten. Ze is een taaie dame en weerstaat schimmel, ziekten en ongunstige kweekomstandigheden, ideaal voor beginners. Ze smaakt aards en nootachtig. De bloeiperiode van LSD is 60-65 dagen en ze levert dan tot 700g/m².

Genetica 70% indica - 30% sativa
Ouders Skunk #1 x Mazar
Bloeitijd 60-65 dagen
THC% Hoog
CBD% Hoog
Opbrengst (binnen) 700g/m²
Hoogte (binnen) 100cm
Opbrengst (buiten) Onbekend
Hoogte (buiten) 90-100cm
Oogsttijd (buiten) Begin Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Barney's Farm
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 29.00
€ 29.00
3 zaden € 29.00
5 zaden € 62.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

LSD: een op Skunk-gebaseerde, euforiebrengende favoriet van Barney's Farm

Zoals haar naam al suggereert, zorgt de LSD van Barney's Farm voor een zeer krachtige, trippy en euforische high. Maar de spectaculaire high die de LSD veroorzaakt, is niet haar enige pluspunt - ze heeft veel meer te bieden!

Om LSD te creëren, gebruikte Barney's Farm een echte klassieker, de veelgeprezen Skunk #1, en kruiste haar met een Mazar. Het resultaat van deze kruising is een bekroonde 70% indica soort die zeer sterk is, met een natuurlijk afweersysteem tegen schimmel en veelvoorkomende ziekten. Ze groeit goed, zelfs in minder optimale condities, en vraagt niet veel zolang je haar genoeg water en de basisvoedingsstoffen geeft. LSD wordt niet groot - met een gemiddelde hoogte van ongeveer 100cm, is ze ook handzaam.

Haar bloeitijd bedraagt een redelijke 60-65 dagen, wat LSD een goede soort maakt voor degenen die snelle resultaten willen zien. Als je haar binnen kweekt, kun je behoorlijke oogsten verwachten van ongeveer 700g/m² onder verlichting van 600W.

Als je LSD rookt, ervaar je een lekkere, muskusachtige en aardse smaak met kastanjetonen. Om eerlijk te zijn, is het moeilijk om een minpunt te ontdekken aan de LSD van Barney's Farm. Ze is fantastisch om haar goede opbrengsten, geweldige smaak en grandioze high.

Andere producten van Barney's Farm