Ruderalis Skunk (Sensi Seeds)

Sensi's combo van echte Skunk en Ruderalis autoflowering genen levert de kracht van geweldige buiten Skunk aan iedereen! Een robuuste, hoogproductieve soort waar de helft van de zaailingen automatisch bloeit en de rest op fotoperiode reageert. Dit betekent dat je elk seizoen geniet van een dubbele oogst! Haar kleverige, skunky, harsachtige toppen ontspannen zoals alleen een Skunk dat kan!
Genetica 70% indica - 30% ruderalis
Ouders Skunk #1 x ruderalis
Bloeitijd 45-65 dagen
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Medium
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Regular zaden
Zadenbank Sensi Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 48.00
€ 48.00
10 zaden € 48.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Ruderalis Skunk: Sensi Seeds ontdekte een nieuw pad en creëerde een zeldzame traktatie

Ruderalis Skunk is nogal een unieke soort. Sensi Seeds had besloten dat het tijd was om de Skunk genetica naar het volgende niveau te tillen. Ze richten hun aandacht op onontdekte gebieden, waar Skunk zich in iets fantastisch had ontwikkeld. De groei is vrij dik en stevig, en de aroma's zijn buitengewoon scherp. Ruderalis Skunk is een indica-dominante soort die klassieke old-school sensaties induceert. Wietkenners zullen deze schoonheid omhelzen, zonder uitzondering. Laten we eens kijken waarom deze soort zo uniek is.

RUDERALIS SKUNK - GENETICA EN EFFECTEN

Sensi Seeds mengde hun beste Skunk-variëteiten met een magnifieke ruderalis soort. Dit resulteerde in Ruderalis Skunk, die zowel lichtcyclus-afhankelijk als autoflowering kan worden. Ongeveer 50% van de planten zal afhankelijk zijn van de lichturen, terwijl 50% van het gewas sneller zal eindigen dankzij de autoflowering eigenschappen. Daarom zullen de opbrengsten zich in twee fasen voorstellen, de eerste partij komt uit vaste en korte autoflowering fenotypes, terwijl de tweede partij, met hogere opbrengst, afkomstig zal zijn uit de langere fotoperiode fenotypes. De highs doen denken aan hoogwaardige Skunks; cerebrale activiteit verwikkeld met ruimtelijke psychedelische vibes en fysieke, indica tintelingen zullen de gebruiker zeker verrukken. Medium-krachtige toppen zullen perfecte functionele highs leveren, indien ze in relatief relaxte hoeveelheden worden geconsumeerd.

RUDERALIS SKUNK - KWEEK

De bloeitijd strekt zich uit tussen 6-9 weken. De hoogte hangt af van de fenotype, hoewel een gemiddelde hoogte kan worden verwacht. Dichte toppen zullen de internodale gebieden van de dikke stengels domineren. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat sommige planten autoflowering zullen worden, en sommige fotoperiode. Daarom moet Ruderalis Skunk, wanneer het buiten gekweekt wordt, met het herfstseizoen worden getimed.

Recommended products
Andere producten van Sensi Seeds