Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Sensi Seeds Redux Series

Sensi Seeds moderniseert de meest begerenswaardige soorten voor liefhebbers van autoflowering en feminized strains

Sensi Seeds Redux Series

Met blijdschap introduceren wij de Redux Series van Sensi Seeds! Het belangrijkste doel van deze serie is het doen opleven van de regular klassiekers in autoflorwering en/of feminized format. De strains zijn afkomstig uit de mysterieuze bergen van Hindu Kush tot tropische Zuid-Afrikaanse steden. Ze bevatten Jamaïcaanse ganja-genetica en de feminized vorm van Mexicaanse Sativa zag het levenslicht. Bereid jezelf maar alvast voor op waanzinnige wiet van een hoger niveau! De selectie die je gaat ontdekken zal je helemaal enthousiast maken vanwege de topkwaliteit buds. Daar gaan we!

 

1. Black Domina (Sensi Seeds)

 • 95% indica - 5% sativa
 • Northern Lights, Ortega Indica, Hash Plant & Afghani SA
 • 50-55 dagen

BLACK DOMINA FEMINIZED

Laten we maar beginnen met de mysterieuze legende Black Domina. Sensi Seeds vond dat het hoog tijd was om deze ongelofelijke 95% indica-hybride te feminiseren. Ze benutten de magie van hun vorige cannabis inspanningen en gebruikten die voor het ontwikkelen van deze cultivar die een grote opbrengst geeft. Zowel binnen- als buitenkwekers worden rijkelijk beloond, hun ganja-tuintjes gaan heerlijk geuren naar unieke aardachtige aroma's. Reken er op dat ze niet zo hoog wordt, ze groeit als een indica. De heerlijke smaken bevatten tonen van zwarte peper, bramen, en donkere hashish. De smaak is erg apart en betoverend. De bloeiperiode duurt ongeveer 50-55 dagen. Als je graag wilt weten hoe ver je in de bank kunt wegzakken kan Black Domina feminized je daar uitstekend bij helpen.

Lees meer over Black Domina (Sensi Seeds)

2. Hindu Kush (Sensi Seeds)

 • 100% indica
 • Hindu Kush
 • 45-50 dagen

HINDU KUSH FEMINIZED

Alle Kush variëteiten komen oorspronkelijk uit het Hindu Kush-gebergte waar cannabis al honderden, zo niet duizenden jaren gedijt. Deze strain is voor 100% indica, ze is eenvoudig te kweken en de bloeiperiode bedraagt slechts 45-50 dagen. Hindu Kush feminized is een lage plant met een gemiddelde opbrengst. Wil je graag de ouderwetse cannabis eens meemaken vol meditatieve en mystieke effecten dan is Hindu Kush feminized echt een wiet voor jou. Wat betreft de potentie, het gemiddelde THC-gehalte zorgt voor een uiterst plezierige ervaring. Aardachtige aroma's en smaken met een vleugje kruidig hout zijn kenmerkend voor deze onberispelijke

Lees meer over Hindu Kush (Sensi Seeds)

3. Hindu Kush Automatic (Sensi Seeds)

 • Indica-dominant autoflowering
 • 45-50 dagen van zaadje tot oogst

HINDU KUSH AUTOMATIC

Sensi Seeds stopte niet nadat ze van hun klassieke Hindu Kush een feminized versie hadden gecreëerd, het volgende project was het kleine zusje Hindu Kush Automatic. Deze strain werd gehybridiseerd met topkwaliteit ruderalis-genetica. Deze botanische schoonheid wordt niet erg hoog en de opbrengsten zijn gemiddeld. Net als de fotoperiode versie van Hindu Kush heeft ook de Hindu Kush Autoflowering aardachtige aroma's. De effecten die het induceert strekken van ontspanning tot chille gewaarwordingen. De high houdt relatief lang aan en je verdwijnt niet zo diep in de sofa als je zou kunnen verwachten van een klassieke Kush. De levenscyclus van Hindu Kush Autoflowering bedraagt 45-50 dagen, van zaad tot oogst. Voor mensen die op zoek zijn naar een wat chillere en minder potente Hindu Kush verricht deze strain wonderen.

Lees meer over Hindu Kush Automatic (Sensi Seeds)

4. Mexican Sativa (Sensi Seeds)

 • 70% sativa - 30% indica
 • Mexican sativa
 • 50-70 dagen

MEXICAN SATIVA FEMINIZED

Thans is een onberispelijke sativa in feminized versie te verkrijgen, Mexican Sativa Feminized. Mexico is het land waar sommige van de meest waanzinnigste strains hun oorsprong vinden, die waren zeer belangrijk voor de ontwikkelingen van de Haze variëteiten. Sensi Seeds wilde met deze schitterende strain, die voor 70% sativa is, ganjaliefhebbers tevreden stellen met een te gekke wietsoort. Tijdens de Mexicaanse revolutie die duurde van 1910-1920 kwamen Mexicaanse vluchtelingen de Verenigde Staten binnen met cannabis in hun knapzak. Na al die jaren is Sensi Seeds in het bezit gekomen van deze beruchte genetica. Mexican Sativa Feminized wordt relatief hoog, levert een gemiddelde opbrengst en heeft een intrigerende geschiedenis. De bloeiperiode duurt ongeveer 50-70 dagen en de high is erg opwekkend, zelfs een beetje activerend, perfect om een revolutie mee te beginnen. Na het roken van deze toppen zing je de hele dag uit volle borst "La Cucaracha"!

Lees meer over Mexican Sativa (Sensi Seeds)

5. Durban (Sensi Seeds)

 • 90% sativa - 10% indica
 • Durban
 • 50-70 dagen

DURBAN FEMINIZED

Deze waanzinnige strain komt oorspronkelijk uit de Zuid-Afrikaanse havenstad Durban. In de jaren '70 verzamelde Ed Rosenthal de beste sativa's uit de regio. Met uiterste precisie selecteerde en stabiliseerde hij ze om de allerbeste sativa ooit mee te ontwikkelen. Je kunt een overvloedige opbrengst verwachten van deze plant die wel 250cm. hoog kan worden. Het kweken van een gezonde en hoogproductieve sativa kan nogal een uitdaging zijn, maar in tegenstelling tot veel andere sativa's is ze bijzonder vergevingsgezind voor beginnende kwekers. De smaken en aroma's zijn zoet en fruitig - sommigen vinden de geur erg citrusachtig. Het THC-gehalte bevindt zich in de hogere regionen, om gelanceerd te worden heb je er maar weinig van nodig. Omdat de genetica voor 90% uit sativa bestaat ervaart de tevreden roker een opwekkend en euforisch gevoel.

Lees meer over Durban (Sensi Seeds)

6. Jamaican Pearl (Sensi Seeds)

 • 85% sativa - 15% indica
 • Jamaican Pearl
 • 50-75 dagen

JAMIACAN PEARL FEMINIZED

Een pure schoonheid rechtstreeks uit Jamaica! Een bespiegelende head-high sluipt je lichaam en geest binnen na het roken van deze verrukkelijke strain. Als eerbetoon aan het wonderschone eiland besloot Sensi Seeds deze Jamaican Pearl feminized te cultiveren. Ze wordt behoorlijk hoog en de opbrengsten zijn overvloedig. Jamaican Pearl feminized is voor 85% sativa en dat zorgt voor vrolijke verfrissende effecten. Als je op zoek bent naar inspiratie voor wat muziek, of voor welke kunstvorm dan ook, laat deze ganja dan je muze zijn. De bloeiperiode duurt tussen de 50-75 dagen. De aroma's en smaken zijn heerlijk fruitig, aardachtig, zoet en kruidig. Irie man!

Lees meer over Jamaican Pearl (Sensi Seeds)

7. Early Skunk Automatic (Sensi Seeds)

 • Indica-dominant autoflowering
 • 11-14 weken van zaadje tot oogst

EARLY SKUNK AUTOMATIC

Last but not least creëerde Sensi Seeds de onberispelijke Early Skunk Automatic. Deze strain doet het fantastisch in noordelijke klimaten vanwege de korte levenscyclus, 60 dagen van zaad tot oogst. Ze is ook resistent tegen ongedierte en schimmels, en dat zijn goede eigenschappen als je haar in een wispelturige omgeving kweekt. Door het kruisen van Skunk#1 met Early Pearl slaagde Sensi Seeds erin de bloeiperiode van Skunk#1 met 14 dagen te verkorten! De aroma's zijn duidelijk aanwezig, zoet en muskusachtig. Deze strain is 70% sativa en daarom kun je rekenen op een stevige fysieke high met een vrolijke noot zodra je deze cultivar gerookt hebt.

Lees meer over Early Skunk Automatic (Sensi Seeds)


SLOTSOM: REDUX MAGIE

Dat was het vrienden. Dankzij de Redux Serie van Sensi Seeds zijn er nu enkele geweldige klassiekers verkrijgbaar in feminized en autoflowering vorm. Van Sensi Seeds kun je zoals altijd topkwaliteit verwachten vanwege hun ervaring en liefde voor ganja.