Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

De Beste Producten

Het uitzoeken van cannabis zaden is niet altijd gemakkelijk, omdat het aanbod zo groot is. Dat is waarom wij bij Zativo een collectie met handige lijsten hebben samengesteld, met daarin de top 10 beste cannabis zaden voor diverse categorieën. Deze zaden zijn niet door ons gekozen, maar door jullie, onze klanten. Zij zijn de best verkopende strains die we hebben, in volgorde van populariteit, voor elke categorie. Dus of je nu een beginner bent, op zoek naar een geweldige strain om mee te beginnen, of een hobbykweker op zoek naar inspiratie, in de onderstaande Top 10 lijsten vind je de beste cannabis zaden voor jou! 

Je kunt hier ook snuffelen tussen favoriete producten buiten cannabis zaden om. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar de voor jóu perfecte vaporizer, dan kun je een van de lijsten hieronder checken die relevant is in je queeste naar de ultieme vape!