Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Super Silver Haze

Super Silver Haze is verkrijgbaar van de volgende kweker(s):

Super Silver Haze: Winnaar van de High Times Cannabis Cup, 3 jaar op rij!

Super Silver Haze by Mr. Nice

  • Genen: 70% sativa - 30% indica
  • Ouders: (Skunk X Neville's Haze) x (Northern Lights X Neville's Haze)
  • Bloeiperiode: 9-11 weken
  • Hoogte: Groot
  • Opbrengst: 450-550g/m²
  • THC%: Zeer sterk

Super Silver Haze is een old-school legende binnen de cannabis wereld, een van de paar oude elitesoorten die tot op heden nog steeds machtig en invloedrijk is. Super Silver Haze werd gekweekt door de legendarische Neville Schoenmaker, een cannabis kweker die in de vroege jaren '80 beroemd werd door het oprichten van de allereerste Nederlandse cannabis zadenbank, die hij "The Seed Bank of Holland" noemde.

Super Silver Haze is de mix van (Skunk X Neville's Haze) x (Northern Lights X Neville's Haze) en na het uitbrengen is ze uitgegroeid tot een van de bouwstenen voor superieure cannabis soorten, maar ze is ook de geprefereerde keuze van veel cannabis connaisseurs. Super Silver Haze won de jackpot aan het einde van de jaren '90, toen ze drie jaar op rij de High Times Cannabis Cup in de wacht sleepte (1997, 1998 and 1999)!

SMAAK, GEUR... EN HET EFFECT VAN SUPER SILVER HAZE

Omdat de genetische achtergrond van Super Silver Haze vrij complex is, zullen alle fenotypes ietwat andere eigenschappen hebben, waardoor de smaak en de geur kan variëren. Over het algemeen produceert Super Silver Haze echter een zeer prikkelend aroma, die doorwerkt in de smaak en zich mengt met zoete, citrus-achtige overtonen.

Super Silver Haze is het meest bekend om haar vermogen een opwekkend, helder gevoel op te wekken en een positieve stemming. Fans van Super Silver Haze zijn vaak enthousiast over de kwaliteit van de high. Een opvallend gepassioneerde beschrijving, die we hebben gehoord en leuk vinden, benoemt de high als volgt: "Een wervelwind van energie, gecombineerd met een lekker gevoel van welzijn."

Super Silver Haze wordt als een goede keuze beschouwd als het gaat om het verlichten van hoofdpijn, migraine, depressie en angst.

HET KWEKEN VAN SUPER SILVER HAZE

Super Silver Haze is niet de gemakkelijkste soort in de kweekruimte, dus is ze helaas geen soort die je wil kiezen voor je allereerste project. Maar als je wat ervaring hebt, dol bent op Haze soorten en uitsluitend de best mogelijke kwaliteit accepteert, zou deze soort absoluut bovenaan je lijstje moeten staan.

Ze weet hoe ze om moet gaan met wat foutjes in de voeding, temperatuur en luchtvochtigheid, maar ga niet te ver, want dit zal af te lezen zijn in de uiteindelijke hoeveelheid geurige toppen.

Super Silver Haze kan vrij groot worden, dus houd hier rekening mee als je ruimte beperkt is. Als je toch besluit haar te kweken in een ietwat beperkte ruimte, kan je de hoogte beheersen door haar grote, centrale cola op te binden.

Binnen zal ze je na een bloeiperiode van 9-11 weken belonen met een behoorlijk flinke oogst, ongeveer 450-550g/m². Onder ideale omstandigheden kan je echter meer behalen.

Net als de meeste andere sativa's is ze dol op warmte, dus buitenkwekers, die wonen in een warmer klimaat, hebben geluk. Als je buiten kweekt en geweldige omstandigheden kan creëeren, kan Super Silver Haze met gemak meer dan 500g/plant produceren.

SUPER SILVER HAZE BIJ ZATIVO

Diverse zadenbanken bieden Super Silver Haze, en haar variaties, aan als onderdeel van hun catalogus. In aanvulling hierop bestaan er ook vele andere cannabis soorten met Super Silver Haze in de genen. Bekijk de verschillende versies van Super Silver Haze, maar ook alle soorten die aan haar verwant zijn, die beschikbaar zijn bij Zativo.

Bekijk: