Arjan's Haze 2 (Greenhouse Seeds)

Arjan's Haze 2 van Greenhouse Seeds is een speciale creatie van de oprichter zelf, die Neville's Haze x Super Silver Haze x Laos combineerde. Het gevolg is een goed gebalanceerde strain die de geest en ziel opwekt, terwijl het lichaam in een bodemloze stone belandt. Arjan's Haze heeft een bloeiperiode van 9 weken en kan binnen tot 800g/m² opleveren of 1000g per plant buiten.

Genetica 80% sativa - 20% indica
Ouders Haze x Super Silver Haze x Laos
Bloeitijd 9 weken
THC% 12.89%
CBD% 0.2%
Opbrengst (binnen) 800g/m²
Hoogte (binnen) Hoog
Opbrengst (buiten) 1000g/plant
Hoogte (buiten) Hoog
Oogsttijd (buiten) Begin Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
3 zaden € 25.00
5 zaden € 35.00
10 zaden € 65.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Arjan’s Haze 2: Zorg dat je de ultieme sativa hybride te pakken krijgt

Arjan’s Haze 2 bestaat uit Haze, Super Silver Haze en Laotiaanse genetica. In feite is dit een mix van een aantal van de beste soorten op de huidige markt. Zoals je wellicht wel weet, is Haze afkomstig van de onberispelijke sativa landrassen die in de jaren '60 en '70 in Californië werden geproduceerd. De genetica kwamen toen uit Zuid-Amerika, Zuid-India en Thailand. Super Silver Haze bevat uiteraard ook Haze genetica, maar ook die van Skunk en Northern Lights, waardoor perfecte cerebrale en lichamelijk vibes ontstaan. Voeg daar een landras sativa uit Laos aan toe en je hebt de meest veelzijdige Haze variant ooit!

De beste eigenschap van Arjan’s Haze 2 is de korte bloeiperiode. Deze bedraagt slechts 9 weken, wat niets is als je rekening houdt met de overheersend sativa afkomst. Als je een ongeduldige kweker bent, is Arjan’s Haze 2 voor jou!

Het THC-niveau hangt rond 12,89%. We geven toe dat dit niet de meest krachtige Haze variant is, maar dit wordt gecompenseerd door de fantastische high en de korte bloeiperiode. Als je overweegt dat andere Haze soorten soms wel 6 weken langer nodig hebben om hun bloeiperiode te voltooien, dan zal je deze bonus waarderen.

Arjan’s Haze 2 wordt supergroot, dus beperk die hoogte met ScrOG- en LST-technieken. Binnen kan je een opbrengst behalen van 800g/m². Buiten zal je worden beloond met tot wel 1000g/plant met onberispelijke sativa toppen.

Recommended products
Andere producten van Greenhouse Seeds