King's Kush Autoflowering (Greenhouse Seeds)

King's Kush Autoflowering blijft haar hele levenscyclus van 9 weken klein, meestal onder de 90cm. Haalbare oogst buiten is ongeveer 70-80g/plant. Het effect is typisch Kush: Een zware lichamelijke buzz die elke bank verandert in een eiland van ontspanning. De genen zijn afkomstig van King's Kush en een niet genoemde Ruderalis. Als alles goed gaat, kan de buit binnen 600g/m² bedragen.

Genetica 40% indica - 40% sativa - 20% ruderalis
Ouders King's Kush x ruderalis
Bloeitijd 9 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 600g/m²
Hoogte (binnen) 80-90cm
Opbrengst (buiten) 70-80g/plant
Hoogte (buiten) 80-90cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
3 zaden € 25.00
5 zaden € 35.00
10 zaden € 65.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

King’s Kush Autoflowering: Deze koninklijke autoflowering soort is een ware monarch

King’s Kush Autoflowering is gearriveerd en de spectaculaire kwaliteit druipt af van de uitmuntende toppen. Als je haast hebt en de koninklijke high van King’s Kush wil ervaren, moet je de autoflowering tegenhanger van Greenhouse Seeds hebben, die speciaal op jouw behoeften is aangepast.

Deze variant bestaat uit 40% indica, 40% sativa en 20% ruderalis genetica. De indica zorgt voor een klassieke, lichamelijke Kush stone. Sativa genetica zullen die couchlock omzetten in een vrolijke en opgewekte toestand. De ruderalis zorgt voor de noodzakelijke autoflowering eigenschappen voor een snelle en gemakkelijke doorlooptijd.

Onthoud dat je geen LST- of ScrOG-technieken inzet bij deze variant. Autoflowering soorten reageren niet goed op trainingstechnieken. Verzorg King’s Kush Autoflowering goed en laat haar gewoon haar gang gaan.

Na slechts 9 weken is King’s Kush Autoflowering klaar voor de oogst. Binnenkwekers zullen kleine planten zien met een hoogte van 80-90cm, die ongeveer 600g/m² produceren. Buiten wordt King’s Kush Autoflowering ongeveer even groot en produceert ongeveer 80g/plant.

Ervaar de ware monarch. De kleuren van deze soorten zijn absoluut verbluffend. Je ogen worden verwend met een palet van rode, grijze, witte, bruine, oranje en groene kleuren. Dit is bijna het gehele kleurenspectrum en het is waanzinnig!

Recommended products
Andere producten van Greenhouse Seeds