Diamond Girl (Greenhouse Seeds)

Laat Diamond Girl je kweekvaardigheden zien en behandel haar goed. Als je dit doet, zal ze je belonen met kleverige, harsachtige groeidiamanten. Na 8 weken bloeien is je intense relatie over, maar jij komt daar razendsnel overheen. Een geweldige stash met geurige toppen is je eerlijk verdiende compensatie. Diamond Girls zijn sterk, gemiddeld groot en wijdvertakt.

Genetica Indica-dominant
Ouders Skunk x NL x Haze x Early Pearl/Silver Pearl
Bloeitijd 8 weken
THC% 14.99%
CBD% 0.17%
Opbrengst (binnen) 750g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 900g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 14.00
€ 14.00
3 zaden € 14.00
5 zaden € 20.00
10 zaden € 35.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Diamond Girl: Ganja-diamonds zijn de beste vrienden van de vrouw - en man

Greenhouse Seeds voorziet in een grote behoefte met milieuvriendelijk gewonnen diamanten die wonderbaarlijk genoeg aan steeltjes groeien, schitterende toppen. Hun strain Diamond Girl is de volgende schrede in de evolutie van cannabis. De legendarische Haze-genetica zorgen voor een sterke opwekkende high. Voeg daar de skunky Skunk, een vrolijke head-high en geprononceerde smaken aan toe en het volgende niveau wiet ziet het levenslicht. Vervolgens voeg je nog wat Northern Lights en Silver Pearl toe voor een onberispelijke vierbaans hybride, et voilà, een Diamond Girl.

Onder onvoorstelbare druk en na verloop van honderdduizenden, zo niet miljoenen jaren verandert koolstof in diamant. Greenhouse Seeds besloot om de tijd die diamanten nodig hebben om te kunnen kristalliseren een beetje te verkorten. Na een bloeiperiode van slechts 8 weken kan de Diamond Girl al geoogst worden. Als de toppen goed uitgehard worden is de high een weelderige traktatie. Van diamanten is bekend dat ze het hardste materiaal ter wereld zijn, dat klopt wel want ze doorbreekt de negativiteit en opent je zodat je de positieve vibraties kunt verwelkomen.

Met een THC-gehalte van 14,99% veroorzaakt ze een prettige gematigde high. Vanwege de indica-dominantie raak je van Diamond Girl ook nog eens heerlijk ontspannen. De opbrengsten zijn fantastisch, 750g/m² bij de binnenkweek, en buiten is dat 900g/plant. Op Diamond Girl zijn technieken als ScrOG en LST goed toe te passen. Als je haar goed behandelt met de vereiste temperaturen en vochtigheidsgehaltes zal ze je dubbel en dwars belonen met schitterende toppen.

  • Top 10 Cannabis Films

    Cannabis is wijd verspreid. Als cannabis niet zo veel voorkomend was, had Hollywood er geen films over gemaakt. Hier vind je de top 10 van films die gewijd zijn aan of geïnspireerd door cannabis.

Recommended products
Andere producten van Greenhouse Seeds