AMS (Greenhouse Seeds)

AMS van Greenhouse Seeds is een mix van Swiss indica x Swiss sativa genen. Het resultaat is een complexe en uniek smakende rook die een sterke, maar beheersbare cerebrale high opwekt, waardoor je kan functioneren en ontspannen. AMS heeft een bloeiperiode van grofweg 9 weken en kan binnen tot 700g/m² produceren of 800g per plant buiten. Haar weerstand tegen schimmels is ook enorm.

Genetica 50% indica - 50% sativa
Ouders Swiss sativa x Swiss indica
Bloeitijd 9 weken
THC% 19.5%
CBD% 0.17%
Opbrengst (binnen) 700g/m²
Hoogte (binnen) Hoog
Opbrengst (buiten) 800g/plant
Hoogte (buiten) Hoog
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 20.00
3 zaden € 20.00
5 zaden € 32.00
10 zaden € 57.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

AMS: Ervaar eersteklas Zwitserse kwaliteit, in cannabis formaat

Greenhouse Seeds kwamen een ​​Zwitserse sativa tegen, en kort daarna, kwamen ze een Zwitserse indica tegen... Dat was het gloeilamp moment! Waarom kruisen we deze genetica niet in de ultieme Zwitserse variëteit? Na de kruising, werd het AMS genoemd.
De perfecte 50% indica en 50% sativa split genereert de gewenste koude rillingen en highs. Het is de perfecte soort om op een normale dag te roken. Als je thuis aan het schoonmaken bent, neem dan AMS. Als je boodschappen aan het doen bent, neem dan AMS. Als je op het punt staat om naar bed te gaan, nou ja, je snapt het wel. AMS is perfect voor elk moment van de dag.

De bloeiperiode bedraagt ​​ongeveer 9 weken, dat is bijna niets. Nadat deze negen weken zijn verstreken, word je beloond met een royale hoeveelheid kristallen bedekte toppen. Indoor telers kunnen 700g/m² verwachten, terwijl liefhebbers van de buitenkweek 800g/plant kunnen behalen.

AMS bereikt torenhoge hoogtes, dus zorg dat je topping en LST-methoden gebruikt. Het pinchen van de stengels kan de hoogtes ook in toom houden. Je kunt AMS natuurlijk vrij kweken. In dat geval, bindt de toppen dan vast voor ondersteuning. Anders zouden de takken kunnen breken, en daar heeft niemand tijd voor. Het is eersteklas Zwitserse kwaliteit, klaar om je kweekruimte te bewonen. Met een THC-gehalte van 19,5%, is de potentie perfect.

Recommended products
Andere producten van Greenhouse Seeds