1 - High Times Cannabis Cup (Bio) 1997

Great White Shark (Greenhouse Seeds)

Great White Shark van Greenhouse Seeds combineert de beste genetica uit Super Skunk x Brazilian x South Indian in een knockout cannabis soort. Ze wekt een extreem zware, lichamelijke stone op die door je hele lijf giert en lang blijft hangen. Great White Shark heeft een bloeiperiode van 9 weken en kan binnen tot 800g/m² opleveren of 1000g per plant in de buitenlucht.

Genetica Indica-dominant
Ouders Super Skunk x Brazilian x South Indian
Bloeitijd 9 weken
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 800g/m²
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) 1000g/plant
Hoogte (buiten) Laag
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
3 zaden € 25.00
5 zaden € 35.00
10 zaden € 65.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - High Times Cannabis Cup (Bio) 1997
Beschrijving
Beschrijving

Great White Shark: Dit beest van Greenhouse Seeds doet je aan je bank kluisteren

We zijn zeer verheugd om je de legendarische Great White Shark van Greenhouse Seeds aan te bieden. Deze pracht heeft de High Times Cannabis Cup in 1997 gewonnen, en heeft daarmee haar naam verbonden aan de menu's in de Amsterdamse coffeeshops. Great White Shark is afkomstig van de "White" familie, gezien haar speciale Braziliaanse en Zuid-Indiase genen, wat de twee hoofdcomponenten zijn van de legendarische White Widow. Greenhouse Seeds heeft Super Skunk hieraan toegevoegd, en de fantastische Great White Shark gecreëerd.

De indica vibes zijn sterk; dankzij haar 80% indica-dominantie, treedt een kalmerend couch-lock effect op nadat je de plant hebt geconsumeerd, waardoor je van oor tot oor gaat glimlachen. Perfect voor het chillen met vrienden of familie. Doe geen inspannende activiteiten gedurende de high - ze wordt niet voor niets een couch-locker genoemd. Deze indica bevat een royale hoeveelheid THC, waardoor de highs zeer krachtig zijn. Het is aanbevolen om kleine hoeveelheden in te nemen, als je je normale dagelijkse bezigheden wilt blijven uitvoeren.

Na 9 bloeiweken is Great White Shark klaar voor de oogst. Verwacht een overvloed aan prachtige met kristallen bedekte toppen. Het uithardingsproces moet perfect worden uitgevoerd, om jezelf van de beste wiet kwaliteit te verzekeren. Bij binnenkweek kun je 800g/m² van de Great White Shark verwachten. Buiten produceert deze soort zo'n 1000g/plant. Reken op kleine en struikachtige planten, perfect voor SOG- en ScrOG-methoden.

Recommended products
Great White Shark is part of or contains the following cannabis genetics
Andere producten van Greenhouse Seeds