Exodus Cheese Autoflowering (Greenhouse Seeds)

Exodus Cheese Autoflowering is een gefeminiseerde autoflowering strain die het gevolg is van een kruising van Exodus Cheese met Ruderalis genen. Ze kan buiten het hele jaar worden gekweekt, zolang de temperatuur niet lager is dan 10 graden Celsius. De levenscyclus bedraagt ongeveer 9 weken van ontkieming tot oogst. Onder de juiste omstandigheden, kan ze tot 70-80g/plant opleveren.

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders Exodus Cheese x ruderalis
Bloeitijd 9 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 500g/m²
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) 70-80g/plant
Hoogte (buiten) 80-90cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
3 zaden € 25.00
5 zaden € 37.50
10 zaden € 65.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Exodus Cheese autoflowering: Neem deel aan een Exodus naar het land van Cheese

We zullen eerlijk tegen je zijn. Exodus Cheese is misschien wel de meest perfecte Cheese strain die de mensheid kent. Greenhouse Seeds besloot om deze kampioen met ruderalis te kruisen, om Exodus Cheese autoflowering te creëren. De kaasachtige aroma's zullen door je neusgaten, direct naar je bewustzijn gaan en je zult zeggen: “Jeetje! Dat is Cheese van het volgende niveau!"

De indica-dominantie is duidelijk; Tijdens een rooksessie, na het consumeren van Exodus Cheese autoflowering, ervoeren de deelnemers meteen een couch-lock op de dichtstbijzijnde bank. Toeschouwers merkten ook op dat ze significante tekenen van geluk en verlichting toonden.

Het is noodzakelijk om meer te weten over de evolutie van de Exodus Cheese autoflowering. Toen de oldschool Skunk op de markt kwam, werd het meteen een succes. De rage was groot, en iedereen wilde Skunk ervaren omdat het zo'n sterke cerebrale high induceerde. Britse cannabis telers besloten om een ​​ultieme Skunk soort te genereren, gericht op potentie en aroma. Na jaren van stabiliseren en selecteren van de juiste fenotypes, kwam Cheese aan het licht. Greenhouse Seeds zette dit proces later voort en ontwikkelde Exodus Cheese, met zijn bovenaardse kwaliteiten. Nu is het uitgegroeid tot een autoflowering soort met een bloeitijd van slechts 9 weken van zaad tot oogst. De geschiedenis les is voorbij. Maar je bent nog niet helemaal klaar!

De opbrengst bedraagt ​​500g/m², hetgeen een groot bedrag is, gezien de onberispelijke kwaliteit. Outdoor telers kunnen 80g/plant verwachten. Exodus Cheese autoflowering bereikt korte hoogten, perfect voor beginners. Met een middelmatig THC-gehalte, extra cheesy toppen en watertandende smaken, is Exodus Cheese autoflowering precies wat je zoekt!

Recommended products
Andere producten van Greenhouse Seeds