K-Train (Greenhouse Seeds)

K-Train is een hoogwaardige indica dominante strain met uitstekende vermogens en een fantastische genetische achtergrond. Trainwreck en OG Kush zijn beiden beroemd in de VS, de thuisbasis van eersteklas, medicinale marihuana. De bloeiperiode is 9 weken en de productie kan 800g/m² bedragen. K-train reageert goed op LST en SCROG. Sterke zijtakken houden de productie op peil.

Genetica 50% indica - 50% sativa
Ouders Trainwreck x OG Kush
Bloeitijd 9 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 800g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 1000g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 18.00
3 zaden € 18.00
5 zaden € 27.50
10 zaden € 50.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

K-Train: Je Ruimtereis Begint Met De K-Train Van Greenhouse Seeds

Greenhouse besloot ditmaal verder aan de slag te gaan met de genetica van Trainwreck. Een onberispelijke strain die verder door het leven gaat als K-Train ontstond door het hybridiseren van Trainwreck met OG Kush. De genetica die de nieuwe K-Train bevat is opgebouwd uit 50% indica- en 50% sativa. De high die je zult ervaren is een leuke rondreis. Zodra je met K-Train het station uitrijdt ben je helemaal opgewekt en zit je vol met energie. Als de reis eenmaal goed op gang is gekomen, ga je lekker onderuit zitten en knoop je een gesprek aan met je medereizigers. Kijk echter niet raar op als die een beetje op vreemde ruimtewezens lijken, terwijl je zelf steeds relaxter wordt en allemaal spirituele zaken met ze begint te bespreken.

K-Train heeft een bloeiperiode van slechts 9 weken. Na het oogsten doe je er goed aan om je geliefde toppen goed uit te harden, maar als dat dan eenmaal gebeurd is fluit de conducteur op z'n conducteursfluitje en je kunt eindelijk vertrekken! De opbrengsten van K-Train zijn bijzonder bevredigend. Als je deze plant binnen kweekt, zal je opbrengst in de buurt liggen van 800g/m², kwekers die buiten aan de slag zijn gegaan zullen hun inspanningen beloond zien met 1000g/plant. En, of je de K-Train nu binnen of buiten kweekt, ze zal in beide gevallen een gemiddelde hoogte bereiken. De zijtakken van deze cultivar zijn bijzonder sterk en de opbouw is solide. Om haar echt tot haar volle recht te laten komen moet je er voor zorgen dat ze alle voedingstoffen en liefdevolle aandacht krijgt die ze nodig heeft.

Recommended products
Andere producten van Greenhouse Seeds