1 - High Times Cannabis Cup (Bio) 1995

White Widow (Greenhouse Seeds)

White Widow van Greenhouse Seeds is een wereldberoemde cannabissoort die nog net zo populair is als vlak na haar introductie op de markt. Ze is een kruising van een Braziliaanse en Zuid-Indiase soort, een kruising die resulteerde in een high die zowel lichaam als geest ontspant met zijn langdurende effecten. White Widow bloeit 8 weken en levert binnen tot 800 g/m², buiten is dat 900 g/plant.

Genetica 60% indica - 40% sativa
Ouders Brazilian x South Indian
Bloeitijd 8 weken
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 800g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 900g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
3 zaden € 25.00
5 zaden € 35.00
10 zaden € 65.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - High Times Cannabis Cup (Bio) 1995
Beschrijving
Beschrijving

White Widow: De Enige Echte, De Eerste White Widow

We konden niet blijer en meer vereerd zijn om je kennis te laten maken met de legendarische, en de enige echte, White Widow. Deze soort, van Greenhouse Seeds, is niet slechts een White Widow, het is DE White Widow. Dat klopt, White Widow van Greenhouse Seeds werd geïntroduceerd in het midden van de jaren '90. Deze cultivar won de 1e prijs in de High Times Cannabis Cup van 1995. Nadat de prijs werd toegekend, dompelde de cannabis gemeenschap zich onder in deze onberispelijke cultivar. Serieus, mensen, ze is geen reguliere soort, ze induceert heerlijke highs. Ze werd gecondenseerd in cannabis zaad-formaat, klaar om te worden gekweekt en ervaren.

Na een bloeitijd van ongeveer 8 weken, is White Widow klaar voor de oogst. Met haar krachtige THC-gehalte, prachtige met kristallen bedekte bladeren, en buitengewone aroma's die je neus prikkelen, levert White Widow ongeveer 800g/m² aan toppen voor indoor telers. Je kunt 900g/plant aan legendarische wiet verwachten bij buitenkweek.

White Widow bezit in totaal 60% indica en 40% sativa genetica. De high is als een Disney waterbaan met een plotselinge daling; eerst voel je je ontspannen en relaxed, dobberend in een door de mens gemaakte rivier, door een bos-achtige scène bewoond met animatronic bosschepselen. Maar, voor je het weet, houd je vast. De sativa high zal beginnen, en je gaat op een spannende reis vanaf de rand van een waterval.

De ouders van White Widow zijn een Braziliaanse sativa en een Zuid-Indiase indica. De Braziliaanse sativa werd gebruikt door de Braziliaanse geestelijke gezel, om de enorme mogelijkheden van dit universum te verkennen. De Zuid-Indiase indica werd gedurende vele jaren geproduceerd en gestabiliseerd in bergachtige gebieden. Samen leveren deze soorten pure kwaliteit. De highs, de spirituele reizen, het gelach, het geluk ... het is allemaal gecondenseerd in deze fantastische White Widow.

Recommended products
White Widow belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special White Widow - wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Greenhouse Seeds