Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

White Widow

White Widow is verkrijgbaar van de volgende kweker(s):

White Widow: Moeder van de 'White Family'

White Widow van Dinafem

  • Genetica: 60% indica- 40% sativa
  • Ouders: Brazilian sativa x South Indian indica
  • Bloeiperiode: 8-10 weken
  • Hoogte: Medium
  • Oogst: 400-600g/m²
  • THC%: 20-22%

White Widow is één van de allerbekendste soorten uit de Nederlandse wietgeschiedenis. Ze behoort dan ook tot de exclusieve VIP sectie van onze eigen Hall of Fame. Er zijn maar weinig cannabis kwekers en/of rokers te vinden die niet van de beruchte White Widow hebben gehoord. Je zal er tevens maar weinig vinden die haar niet hebben gerookt...

De naam White Widow heeft ze gekregen dankzij de grote toppen, maar ook een groot gedeelte van de bladeren, die bedekt zijn met een gigantische hoeveelheid witte kristallen. Dit zijn er zoveel dat de plant zelfs een witte waas over zich heen krijgt aan het einde van de bloeiperiode als de hoeveelheid van de kristallen op z'n maximum is.

Dankzij haar voorkomen, enorm sterke effect en hoge standaarden waar zij aan voldoet zijn veel kwekers en rokers van mening dat White Widow de absolute oppermoeder is van wat tot inmiddels een soort van informele sub-familie is geworden: de "White Family". Alleen die soorten die kunnen tippen aan haar kwaliteit en met een abnormaal hoge hoeveelheid witte trichomen worden in deze familie opgenomen.

Het is niet helemaal duidelijk welke kweker eindverantwoordelijk is voor de creatie van White Widow; hierover zijn de meningen verdeeld. Het grote publiek kwam met White Widow in aanraking toen deze soort in 1995 werd geïntroduceerd door Greenhouse Seeds op de High Times Cannabis Cup in Amsterdam. Uiteraard namen ze meteen de eerste prijs mee naar huis.

Na de introductie op de Cannabis Cup nam de populariteit van White Widow een enorme vlucht en werd ze al snel de norm voor vele cannabis kwekers en consumenten wereldwijd. Sinds 1995 is White Widow in praktisch alle Amsterdamse coffeeshops verkrijgbaar en daarmee staat ze alweer enkele tientallen jaren aan de top van de cannabis wereld.

SMAAK, GEUR... EN HET EFFECT VAN WHITE WIDOW

White Widow klaar voor consumptie!!De smaak en geur van White Widow is schoon, vers en diep, die in de verte doet denken aan dennenbomen. Bij het uitademen komt er tevens nog een subtiele citrussmaak naar voren.

Met een THC percentage van 20-22% behoort White Widow tot de allersterkste wietsoorten op aarde. Het effect van White Widow is voor sommige mensen dan ook overweldigend. Ze is dan ook niet geschikt voor de beginnende roker die geen idee heeft wat hem te wachten staat.

Het effect van White Widow komt vrijwel onmiddelijk opzetten en leidt tot een energieke, uplifting euphorie, dat kan overlopen in wat sommige mensen een psychedelische ervaring zouden kunnen noemen. Deze effecten heeft White Widow te danken aan haar sterke sativa invloed. De euphorische sativa effecten veranderen na verloop van tijd naar een zeer sterk indica effect wat een ultiem gevoel van relaxed zijn met zich meebrengt. Even chill achteruit hangen is dan ook op dat moment een geliefde bezigheid. 

HOE KWEEK JE WHITE WIDOW?  

White Widow is een mooie indica/sativa hybride van medium-size met een lichte dominantie van haar indica kant. De verhouding is min of meer 60% indica en 40% sativa. Naast datgene wat hierboven allemaal is gezegd, is White Widow ook zeer populair vanwege het feit dat ze makkelijk te kweken is. Ze stelt niet al teveel eisen en is erg vergevingsgezind. Dat maakt deze indrukwekkende indica/sativa hybride natuurlijk zeer geschikt voor de beginnende kweker.

White Widow komt het beste tot haar recht bij de binnenkweek. Bij het binnen kweken zal White Widow niet hoger worden dan 1 meter en heeft ze een bloeiperiode van ruwweg 8-10 weken. Vanaf een week of 8 is het vaak al mogelijk om te oogsten. Echter, als je nog een week of 2 kunt wachten dan hebben de toppen nog net even die extra tijd om al hun trichomen tot volle wasdom te doen komen. Het is ook in deze periode waar de White Widow de witte waas krijgt waar ze zo beroemd om is.

Het kweken op aarde geeft al fantastische resultaten bij de binnenkweek, maar mocht je de mogelijkheid hebben om op hydro te kweken dan zal White Widow je helemaal versteld doen staan. Een goede binnenkweek op aarde levert al gauw 400-500g/m² op. Een zeer ervaren kweker die op hydro kweekt zal zelfs de 600g/m² kunnen aantikken. 900g/m² dat door sommige zadenbanken wordt geclaimd is in theorie misschien mogelijk, maar zien wij in de praktijk niet snel gebeuren.

Ondanks dat White Widow geperfectioneerd is voor de binnenkweek, kan ze ook buiten uitstekende resultaten leveren. Bij de buitenkweek kan White Widow meestal worden geoogst aan het einde van september, al is het soms beter nog even te wachten tot begin/midden oktober. Als je White Widow buiten goed de ruimte geeft, dan moet je niet raar opkijken als de plant 2 meter hoog wordt of daar misschien zelfs nog wel een beetje overheen gaat. Afhankelijk van de omstandigheden kan je bij een buitenkweek van White Widow maximaal 800-900g/plant opleveren.

Voor de specialisten: White Widow is zeer geschikt voor SOG and ScrOG. Tevens is ze zeer geschikt voor het maken van stekjes!

WHITE WIDOW BIJ ZATIVO

Meerdere zadenbanken hebben de White Widow in hun assortiment. Daarnaast hebben ook veel zadenbanken soorten in hun catalogus staan waar White Widow onderdeel is van de gebruikte genetica. Bekijk hieronder de verschillende versies van de White Widow en alle soorten die gerelateerd zijn aan White Widow die verkrijgbaar zijn bij Zativo:

Bekijk: